Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Prijavite se na natječaj filmske radionice u okviru Festivala Novih

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 24.04.2013. / Autor: Moj Film Prijavite se na natječaj filmske radionice u okviru Festivala Novih

U okviru Festivala Novih u Slavonskom Brodu, SB Film i veleposlanstvo SAD u Zagrebu organiziraju dvodnevnu filmsku radionicu namjenenu filmašima, članovima kino i video klubova, producentima, snimateljima i dokumentaristima iz Hrvatske.

Tema dvodnevne radionice koja će biti održana 13. i 14. lipnja 2013. u Slavonskom Brodu je produkcija dokumentarnog filma, od pripreme i razrade ideja, preko snimanja i montaže do njegova plasmana na festivale, a predavači su:

1. Amanda Pope, profesorica s Filmske akademije University of South California, jedne od najprestižnijih filmskih akademija svijeta koju su pohađali George Lucas (Star Wars), Ron Howard (A Beautiful Mind), Jon Landau (Avatar)... Profesorica Pope dobitnica je nagrade Emmy za svoj dokumentarni film The Legend of Pancho Barnes and the Happy Bottom Riding Club

2. Tchavdar Georgiev, redatelj iz Culver Cityja, California, SAD, redovni suradnik History Channela i National Geographicsa.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj mjesta ograničen je na 20. Radionica se održava na engleskom jeziku.

Zainteresirani sudionici trebaju se prijaviti na e-mail bernard@sbfilm.hr

festival radionica natječaj festival novih


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?