Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Prijavi film na 24. Dane hrvatskog filma

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 12.02.2015. / Autor: Moj Film Prijavi film na 24. Dane hrvatskog filma

Pozivaju se producenti, redatelji i ostala ovlaštena tijela da prijave filmove na 24. izdanje Dana hrvatskog filma i to u kategorijama igranog, dokumentarnog, animiranog, eksperimentalnog i namjenskog (reklamni ili glazbeni spot) filma. Rok za prijavu je 10. ožujka 2015.

Prijave se mogu izvršiti elektroničkim putem - online prijavnicom na internetskoj stranici 24. DHF.

Pravo prijave na 24. DHF imaju svi hrvatski filmovi i manjinske hrvatske koprodukcije kratkog, srednjeg i dugog metra (izuzev dugometražnih igranih filmova) koji su završeni nakon 1. siječnja 2014. godine. Natjecateljski program Dana hrvatskog filma uključuje sljedeće kategorije: igrani film, dokumentarni film, animirani film, eksperimentalni film i namjenski film (glazbeni spot spada u kategoriju namjenskog filma).

Rezultati odabira bit će objavljeni na službenoj internetskoj stranici Festivala najkasnije do 1. travnja 2015. O rezultatima selekcije bit će obaviješteni svi sudionici prijava.

24. Dani hrvatskog filma četverodnevni su festival koji predstavlja izbor iz hrvatske produkcije kratkometražnog i srednjemetražnog (igranog, dokumentarnog, animiranog, eksperimentalnog i namjenskog) filma kao i dugometražnu produkciju svih navedenih kategorija osim dugometražnog igranog filma, a koji će se održati od 23. do 26. travnja 2015. u Zagrebu. Cilj festivala je pružiti gledateljima i filmskim stručnjacima uvid u suvremenu hrvatsku filmsku produkciju, istovremeno omogućavajući mjesto filmskim profesionalcima za susret i razmjenu kreativnih ideja za buduće projekte.

hrvatski film festival dhf dani hrvatskog filma natječaj prijava


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?