Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Prijavi film na 12. Zagreb Film Festival

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 17.04.2014. / Autor: Moj Film Prijavi film na 12. Zagreb Film Festival

Dvanaesto izdanje Zagreb Film Festivala održat će se ove godine od 19. do 26. listopada u Zagrebu. Rok za prijave filmova za natjecateljski program Festivala je 15. srpnja, odnosno 20. kolovoza za prijave filmova u program Kockice.

Debitantske, odnosno prve i druge filmove autor(ic)a moguće je prijaviti putem online prijavnice u kategoriji dugometražnog i kratkometražnog igranog filma te dokumentarnog filma. Također, pozivaju se hrvatske autorice i autori da prijave svoje filmove u trajanju do 30 minuta u natjecateljski program Kockice. Rok za prijavu 20. kolovoza isključivo je za filmove koji se prijavljuju u program Kockice.

Zagreb Film Festival predstavlja debitantske filmove i nove autore u međunarodnoj konkurenciji te nove filmove hrvatskih autora u trajanju do 30 minuta u konkurenciji programa Kockice. U glavnom festivalskom programu dosad su se natjecali redatelji poput Apichatponga Weerasethakula, Lija Yanga, Antona Corbijna, Corneliua Porumboiua, Radua Judea, Joshue Marstona, Paddyja Considinea, Uberta Pasolinija i Alexandrosa Avranasa, dok je upravo natjecateljski program Kockica najavio brojna nova imena na domaćoj filmskoj sceni (Matija Kluković, Juraj Lerotić, Sara Hribar, Hana Jušić, Ivan Sikavica i dr.).

Pravilnik i prijavnica dostupni su na službenoj stranici Festivala, www.zagrebfilmfestival.com, a za sva ostala pitanja slobodno se obratite na e-mail: info@zagrebfilmfestival.com.

Službena stranica festivala

zff zagreb film festival natječaj


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?