Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Predstavljamo službenu hrvatsku stranicu filma "Misija: Bijela kuća"

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 08.07.2013. / Autor: Moj Film Predstavljamo službenu hrvatsku stranicu filma "Misija: Bijela kuća"

Službeni distributer filma "Misija: Bijela kuća", Continental film u suradnji s portalom Moj Film donosi vam ekskluzivnu podstranicu ovog nadolazećeg akcijskog spektakla na kojoj možete saznati sve o najnovijem uratku redatelja Rolanda Emmericha ("Dan nezavisnosti", "Dan poslije sutra", "2012.")! Radi se o filmskom hitu u kojem su glavne uloge ostvarili Channing Tatum kao bivši vojnik koji želi biti agent Tajne službe i Jamie Foxx kao američki Predsjednik!

Na podstranici filma uz njegov detaljan opis, popis glumaca i filmske ekipe također možete pronaći i zanimljive dodatne sadržaje kao što su različiti video prilozi o snimanju filma (od kojih svakako treba izdvojiti interesantan prilog o predsjedničkoj limuzini), nekoliko vrsta kino najava, galeriju fotografija, wallpapere, animirane gifove i sadržaje za osobne Facebook profile.

Uz sve to, posjetitelje podstranice "Misija: Bijela kuća" očekuje i nagradna igra u kojoj možete osvojiti kinoulaznice za film ekskluzivno u Cineplexx kinima u Zagrebu (Centar Kaptol, City Center one East), Osijeku (Avenue Mall) i Splitu (City Center one).

Akcijski hit "Misija: Bijela kuća" u domaća kina stiže 18. srpnja!

Sinopsis

Policajac John Cale (Tatum) upravo je dobio odbijenicu za svoj posao snova - rad u Tajnoj službi koja se isključivo bavi zaštitom Predsjednika SAD-a Jamesa Sawyera (Foxx). Ne želeći ovom vijesti razočarati svoju malu kćerku, on je vodi na razgledavanje Bijele kuće koju baš u tim treucima napadaju do zuba naoružani pripadnici paravojne skupine. Uslijed kaosa koji će prouzročiti pad vlade i u utrci s vremenom, Cale postaje jedina nada za spas Predsjednika, svoje kćerke, ali i čitave zemlje.

Službena hrvatska stranica filma "Misija: Bijela kuća"

Objava dobitnika nagradne igre - 17.07.2013.

Po dvije kino ulaznice osvojili su:

  • Patricija Burazin - Cineplexx Avenue Mall (Osijek)
  • Robert Demo - Cineplexx Avenue Mall (Osijek)
  • Martina Buschbacher - Cineplexx Avenue Mall (Osijek)
  • Nikolar Rupčić - Cineplexx Centar Kaptol (Zagreb)
  • Krešimir Štimac - Cineplexx Centar Kaptol (Zagreb)
  • Ana Škarec - Cineplexx City Center one East (Žitnjak, Zagreb)
  • Andreja Barta - Cineplexx City Center one East (Žitnjak, Zagreb)
  • Tihomir Vrvilo - Cineplexx City Center one (Split)
  • Tamara Split - Cineplexx City Center one (Split)
  • Bernarda Pavičić - Cineplexx City Center one (Split)

Napomena! Ulaznice je moguće podići od 18.07. na blagajnama Cineplexx kina uz prethodnu rezervaciju. Iskoristive su za vrijeme redovne kino distribucije filma i nije ih moguće prenijeti na drugo ime!

nagradna igra continental film moj film službena hrvatska stranica minisite cineplexx misija bijela kuća White House Down


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?