Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Poziv za prijavu filmova na 4. Festival Novih

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 10.01.2014. / Autor: Moj Film Poziv za prijavu filmova na 4. Festival Novih

SB Film poziva autore i producente dokumentarnih filmova da prijave svoje radove na natječaj za sudjelovanje na 4. Festivalu Novih, međunarodnom festivalu dokumentarnog filma koji će biti održan od 27. svibnja do 1. lipnja 2014. u Slavonskom Brodu.

Za sudjelovanje u konkurenciji festivala prihvatljivi su svi dokumentarni filmovi završeni tijekom posljednje tri godine (2011., 2012., 2013.), bez obzira na trajanje i tehniku snimanja.

Za selekciju, kao i za samu natjecateljsku projekciju, autori se mole da šalju isključivo kopije filmova. Filmovi za selekciju (ogledne kopije) mogu se, umjesto na DVD-u, slati i kao linkovi na vimeu (ili nekom drugom video servisu), s lozinkom, na adresu kontakt@sbfilm.hr Svi DVD-i moraju biti ispravno označeni sa sljedećim podacima: naslov filma, ime i prezime redatelja, trajanje, c/b ili boja.

Oglednu kopiju filma na DVD-u potrebno je poslati poštom na adresu:

SB Film
Josipa Lovretića 12
35.000 Slavonski Brod

Natječaj je otvoren do 1. travnja 2014. godine.

Sve troškove, kao i rizik slanja filmova, snosi pošiljatelj. DVD kopije filmova izabranih za natjecateljsku konkurenciju ostaju u arhivi organizatora. Organizator se obvezuje da kopije filmova neće koristiti u komercijalne svrhe. Organizator zadržava pravo korištenja isječaka iz filmova za prikazivanje na internetu i televiziji u svrhu promidžbe festivala. Filmovi odabrani u konkurenciju moraju imati engleske titlove.

Žiri Festivala Novih dodijeliti će nagradu za najbolji film, a film nagrađen najvišom ocjenom posjetitelja biti će nagrađen nagradom publike

festival natječaj prijava festival novih međunarodni festival dokumentarnog filma


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?