Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Pošalji svoj film na festival Moj Film

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 21.07.2012. / Autor: Moj Film Pošalji svoj film na festival Moj Film

Otvoren je natječaj za drugo izdanje Umaškog međunarodnog festivala amaterskog filma. Sudjelovati mogu svi entuzijasti filma i videa, koji se upuštaju u vlastita filmska stvaralaštva u raznim žanrovima. Rok prijave je 15. kolovoz.

Cilj je Festivala susret amaterskog stvaralaštva u vizualnoj komunikaciji, a ponajviše susret svih pojedinaca koji su se prepoznali u svijetu kreativnih filmaša, od redatelja, glumaca, scenarista i kamermana. Svi radovi bit će ocijenjeni od strane profesionalnog i kvalificiranog žirija, a odabrani radovi za nagrađivanje bit će prikazani na samom festivalu.

Uvjeti:

  • sudjelovati mogu kandidati svih dobi;
  • autor može sudjelovati s najviše 3 filma / video rada (mogu biti poslani zajedno);
  • rad ne smije biti duži od 20 min;
  • film / video treba poslati na DVD-u, u bilo kojem formatu;
  • rad koji nije na hrvatskom jeziku, mora imati titlove.

Žiri:

  • Žarko Bogdanović (profesionalni kamerman), diplomirao na FDU (Fakultet dramskih umjetnosti) u Beogradu, na katedri za filmsku i tv kameru; profesionalno se bavi kamerom od 1985.; radio za tv stanice: BBC World, Reuters, TF1, Channel 4, SKY NEWS, B92 tv, ARD.
  • Davor Garić (glumac, voditelj, novinar), glumio u serijama Villa Maria, Ljubav u zaleđu, Obični ljudi, Ponos Ratkajevih, Pod sretnom zvijezdom, Urota, Ured gradonačelnika…. te raznim reklamnim i glazbenim spotovima.
  • Marko Popović (film & tv director), diplomirao na Filmskoj akademiji u Pragu (FAMU) te na Fakultetu dramskih umjetnosti u Beogradu (FDU); režirao televizijske dokumentarce, dokumentarne i kratke igrane filmove, tv emisije, promotivne reklamne spotove; nagrađivan na festivalima u Sarajevu, Pragu, Torontu, Linzu, Parizu, Košicama, Zagrebu, Varšavi, Glasgowu…

Ekipa drugog po redu Moj Film Festivala željno iščekuje sve osobe koje su željne prikazati kroz vlastiti kadar svoju viziju, kreativnost i znanje na velikome platnu! Finalisti i odabrani radovi biti će prikazani i nagrađeni na samome festivalu, koji se održava 21. - 22. 09. 2012. godine u Umagu.

Preuzmi prijavnicu u .pdf formatu

Info/kontakt:

e-mail: info@primestudio.net
gsm: 091 763 0483

festival natječaj Moj Film festival prijava amaterski film festival amaterskog filma


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?