Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Poklanjamo ulaznice za film "Slaughtera Nicka za predsjednika" u Cineplexxu

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 22.11.2013. / Autor: Moj Film Poklanjamo ulaznice za film "Slaughtera Nicka za predsjednika" u Cineplexxu

Da, i to je moguće! Rob Stewart, nekad popularni glumac televizijske trash serije "Tropska vrućina" u Srbiji je postao glavna zvijezda! Njegova popularnost u Srbiji otišla je posljednjih nekoliko dana toliko daleko da je naslovnice tamošnjih novina i raznih internetskih portala preplavila vijest u kojem nemali broj ljudi zagovara njegovu kandidaturu za gradonačelnika Beograda!

Nekoć poznati kanadski glumac Rob Stewart nakon 20 godina u poslu dolazi u situaciju da opet mora živjeti kod svojih roditelja. Igrom slučaja na Facebooku otkriva da je on još uvijek nevjerojatno popularan... u Srbiji. Nemajući pametnijeg posla, odlučuje otputovati u tu balkansku državu da bi utvrdio o čemu se zapravo radi.

Nagradna igra

Točno odgovori na postavljeno pitanje i imaš priliku osvojiti 5x2 ulaznice za kino projekciju filma "Slaughtera Nicka za Predsjednika" u Cineplexx kinima.

Objava dobitnika - 22.11.2013.

Po dvije ulaznice za kino projekciju filma "Slaughtera Nicka za predsjednika" u Cineplexx kinima osvojili su:

Cineplexx Centar Kaptol (Zagreb)

  • Marina Mirosavljević
  • Ana Krznarić
  • Suzana Botica

Cineplexx City Center one East (Žitnjak, Zagreb)

  • Petar Duvnjak

Cineplexx City Center one Split

  • Jelena Carević

Ulaznice se mogu podići na blagajni kina uz prethodnu rezervaciju, a mogu se iskoristiti za vrijeme redovne kino distribucije filma. Nisu prenosive na drugo ime.

Čestitke sretnim dobitnicima!

nagradna igra ulaznice cineplexx nagradnjača slaughter nick slaughter nicka za predsjednika slaughter nick for president


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?