Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Poklanjamo dvije iste Različite knjige

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 27.03.2014. / Autor: Moj Film Poklanjamo dvije iste Različite knjige

Od danas se u hrvatskim kinima prikazuje film "Različita" nastao prema bestselleru Veronice Roth. Film je u Sjedinjenim Državama ostvario drugo otvaranje po prodanim kino ulaznicama u ovoj godini, no daleko ozbiljniju prodaju još od objave 2011. godine postigao je roman po kojem je nastao. 6.5 milijuna prodanih primjeraka samo u Sjedinjenim Državama broj je koji neprekidno raste i inzistira daljnje zanimanje znanstveno-fantastične publike.

Nastupni roman Veronice Roth Različita kompleksna je priča o šesnaestogodišnjakinji koja je prisiljena izabrati između tipične i sebične obitelji te avanturističke i neizvjesne budućnosti. Beatrice "Tris" Prior živi u Chicagu koji se raspada, grad je podijeljen na pet frakcija, u skladu s uvjerenjima i strastima. No, Tris se suočava sa svojim najdubljim strahovima kad otkrije da je Različita i da je stoga meta opasnih lidera. Paralelno se upušta u romantičnu i nasilnu vezu s instruktorom, a roman se pretvara u nepredvidljivu i neizbježnu avanturu. Različita je distopijski triler nabijen napetim odlukama, melodramatskim izdajstvima, neočekivanim posljedicama i neobičnom ljubavnom pričom.

Različita

Nagradna igra

Dvoje sretnika će u narednih nekoliko dana dobiti priliku osvojiti po jedan primjerak romana "Različita" i otkriti zašto je oni koji je počnu čitati iz ruku ne ispuštaju do posljednjeg slova. Knjige autorice Veronice Roth poklanjamo u suradnji s knjižarom Ljevak.

Sudjeluj u nagradnoj igri

Objava dobitnika - 09.04.2014.

Knjigu "Različita" osvojili su:

  • Darja Barić, Prelog
  • Monika Kranjčec, Varaždin

Pokloni će dobitnicima biti dostavljeni na adresu koja je navedena prilikom registracije korisničkog računa!

Čestitamo dobitnicima!

nagradna igra knjiga nagradnjača naklada ljevak različita divergent veronica roth ljevak


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?