Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Otvara se CineStar Slavonski Brod

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 27.11.2012. / Autor: Moj Film Otvara se CineStar Slavonski Brod

CineStar Slavonski Brod, prvi multipleks u Brodsko-posavskoj županiji, otvorit će se 28. veljače 2013. u sklopu trgovačkog centra City Colosseum. CineStar Slavonski Brod bit će u potpunosti digitalizirano kino sa 4 dvorane ukupnog kapaciteta 503 sjedala. Čak 3 dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Slavonskom Brodu predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme, s platnom veličine 100 m².

CineStar je u Slavonskom brodu upotpunio svoju ponudu sa dva VIP reda u svakoj dvorani. 102 VIP sjedala smještena su u zadnja dva reda, većih su dimenzija, izvedena su u koži i osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić kako bi gledanje filma bilo maksimalno opuštajuće i ugodno iskustvo. Za odmor i zabavu s pet zvjezdica.

U CineStaru Slavonski Brod  prikazivat će se prosječno 150  novih filmskih naslova godišnje, a osim filmova posjetitelji ćemoći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata, opera, baleta i sportskih događanja, objedinjenih pod  nazivom Spektakli u CineStaru.  Svi posjetitelji multipleksa CineStar Slavonski Brod imat će osiguran besplatan parking.

Za potpuni užitak gledanja filmova multipleksi CineStar osiguravaju komforne klimatizirane dvorane s wall to wall platnima i apsolutno najboljom svjetskom audio vizualnom tehnologijom koja uključuje Barco digitalne projektore, Doremi servere i RealD 3D tehnologiju.

Brojnim i raznovrsnim sadržajima novi multipleks CineStar u City Colosseumu - CineStar Slavonski Brod - omogućit će dugo očekivano osvježenje u kulturnom i zabavnom životu Slavonskog Broda, a  građanima pružiti mjesto na kojem će moći uživati u vrhunskom kino doživljaju i svjetskim kino standardima.

Cinestar kino blitz blitz cinestar cinestar slavonski brod


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?