Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Objava dobitnika Tjedna amaterske filmske kritike

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 27.04.2013. / Autor: Moj Film Objava dobitnika Tjedna amaterske filmske kritike

U našem Tjednu amaterske filmske kritike prije svega htjeli smo vas zabaviti i u vama probuditi aktivne gledatelje filmova koji o audio-vizualnim djelima promišljaju. Pristiglo je podosta vaših radova i sve smo ih dočekali i pročitali s veseljem. U ovom natječaju izdvojilo se troje autora od kojih su neki iznenadili i oduševili svojim skrivenim talentom filmskog kritičara. Vaše pristigle radove su čitali i ocjenjivali Marko Njegić, Dean Sinovčić i Mladen Šagovac.

Najbolju filmsku kritiku napisao je Hrvoje Romić koji je istaknuo sugestivne elemente filma 'Pijev život' redatelja Ang Leea koristeći pritom izuzetnu narativnu sposobnost da čitatelja aktivira, ili deaktivira, kako bi, ili ne bi, pogledao film.

Druga kvalitetna filmska kritika prema mišljenju našeg tročlanog žirija stiže iz pera (tipkovnice) Andreje Rambrot, a kao treći najbolji filmski kritičar amater izdvojio se Vedran Mavrović.

Nagrade:

  • Hrvoje Romić za Pijev život: Argo, Hobit: Neočekivano putovanje i Pijev život na Blu-rayu
  • Andreja Rambrot za Pijev život: (Argo, Hobit: Neočekivano putovanje i Pijev život na DVD-u
  • Vedran Mavrović za Hobit: Neočekivano putovanje na DVD-u

Posebno nas veseli što je dobar dio "kritičara" svojim radovima pokazao koliko je tanka linija između profesionalnog i amaterskog. A nadamo se da će Tjedan amaterske filmske kritike i narednih godina naići na ovako velik odaziv filmskih kritičara. Pobjedničke radove moći ćete tijekom slijedećeg tjedna pročitati na stranicama najčitanijeg filmskog portala u regiji.

Ovim putem se zahvaljujemo Continental filmu koji je osigurao nagrade!

continental film recenzija kritika moj film Mladen Šagovac natječaj filmska kritika marko njegić dean sinovčić tjedan amaterske kritike


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?