Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Nulti dan FMFS-a na plaži Bačvice: festival časti filmom "Danak anđelima"

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 07.06.2013. / Autor: Moj Film Nulti dan FMFS-a na plaži Bačvice: festival časti filmom "Danak anđelima"

Besplatnom projekcijom filma "Danak anđelima" na samoj plaži Bačvice, večeras će (petak 7. lipnja) u sklopu svog "nultog dana" Festival mediteranskog filma Split započeti svoje šesto izdanje. Redatelj Ken Loach za film "Danak anđelima" (Angel's Share) u Cannesu je osvojio posebnu nagradu žirija, a Splićani i njihovi gosti od 21:30 sati sa zidića, ležaljki i ručnika će uživati u jedinstvenom kinu, jer veliko filmsko platno će biti postavljeno tik uz rub mora.

Loach je jedan od najpoznatijih britanskih redatelja, višestruko nagrađivan po svim važnim Festivalima, a ujedno je i najbolji primjer redatelja izvan mediteranske regije kakve bi ovaj filmski festival u budućnosti htio predstavljati u planiranom popratnom programu "Lanterna".

Danak Anđelima: Trailer

Šesti Festival mediteranskog filma Split svečano će biti otvoren sutra (subota 8. lipnja) u 21:30 sati u ljetnom kinu "Bačvice", španjolskim filmom "Snjeguljica" koji oduševljava na festivalima diljem svijeta, a u Splitu će imati svoju ne samo hrvatsku nego i regionalnu premijeru.

Nagradna igra: Osvoji ulaznice za FMFS

fmfs festival mediteranskog filma split kino bačvice danak anđelima


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?