Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Nedjeljna Avvantura na tportalu

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 19.12.2013. / Autor: Moj Film Nedjeljna Avvantura na tportalu

Od 22. prosinca, u sklopu prvog regionalnog online filmskog festivala na internetu Nedjeljna Avvantura na tportalusvake ćete nedjelje od 18 do 24 sata na avvantura.tportal.hr imati priliku besplatno i nesmetano pogledati dva festivalska filma. I to zahvaljujući uspješnoj suradnji festivala Avvantura, Wide managementa i tportala. Svi koji propuste nedjeljni festivalski termin, moći će pogledati filmove u sklopu Videa on Demand uz minimalnu naknadu od 0,99 eura (7,50 kuna).

Avvantura Festival Zadar, koji u kolovozu 2014. slavi svoj peti rođendan, okrenut je europskoj koprodukciji i osluškuje svjetske trendove. Uz pomoć revolucionarne platforme VOD (Video on Demand) na partnerskom tportalu, Avvantura će zajedno s partnerom Eye On Films Wide label tportalom od 22. prosinca otvoriti prozor širokoj publici koja će moći uživati u debitantskim naslovima europskih autora.

Nedjeljna Avvantura projekt je budućnosti koji još nije realiziran u većini zemalja u svijetu, a prvi put se događa u Istočnoj Europi. Nudi ekskluzivne besplatne projekcije novih filmova, filmova debitantskih redatelja, mladih glumaca... Rekli bismo, 'malih' filmova koje je sve teže dovesti do gledatelja, a rijetko ih srećemo na repertoarima multipleksa i TV ekrana', rekao je Sergej Stanovkojski, direktor Avvanture Zadar dodavši: 'Nedjeljna Avvantura nije rezervirana za hladne megaspektakle - u njoj možete otvoriti prozor u šareni svijet sedme umjetnosti!'

Festival Avvantura od samih je početaka okrenut mladim autorima, koprodukcijama i transmediji. Zato je Nedjeljna Avantura bila logičan korak dalje, čemu je doprinijela i višegodišnja suradnja s Hrvatskim telekomom kroz sponzorstvo festivala.

Prednosti, kvalitetu i ugodnost online putovanja kroz filmske svjetove prepoznala je i dobra vila Nedjeljne Avvanture, poznata hrvatska glumica Judita Franković:

Ponosna sam na projekt online festivala, veselim se avanturističkim nedjeljama, a veseli me i činjenica da ću filmove moći pogledati i izvan besplatnog termina.

Krenite s tportalom u Avvanturu gledanja filmskih poslastica u svome domu ili bilo gdje drugdje putem računala ili tableta!

avvantura.tportal.hr

tportal avvantura nedjeljna avvantura


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?