Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Nauči snimati filmove uz Frooom! filmske radionice

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 16.05.2016. / Autor: Moj Film Nauči snimati filmove uz Frooom! filmske radionice

Vesela posada Frooom! filmskih radionica će se i ove godine usidriti u kino EUROPA, Tuškanac i Rokov perivoj gdje će ponuditi cjelodnevnu filmsku zabavu najmlađim zagrebačkim stanovnicima. Pustite svoje mališane da i ove ljetne praznike zaplove nemirnim vodama filmske umjetnosti s iskusnom posadom koju čine snimatelji, montažeri, glumci, dramaturzi i psiholozi.                              
Na Frooom!u se igramo, diskutiramo, radimo na razvoju scenarija, glumimo, učimo o kadrovima, perspektivama i montaži te crtamo i snimamo. Zajedno stvaramo nove gradove i svjetove, otkrivamo filmsku magiju te gledamo filmske klasike namijenjene dječjem uzrastu.


Plovimo na valovima filmske kreativnosti i razonode puna 4 tjedna te nudimo početnu, naprednu i majstorsku filmsku galiju. Uplovljavamo svako jutro već od 8:00, kada nam roditelji prije posla dovedu naše članove posade te isplovljavamo u 16:00 kada te iste članove posade vraćamo njihovim roditeljima.

Termini radionica su:

  • 13. lipnja do 17. lipnja
  • 20. lipnja do 24. lipnja
  • 27. lipnja do 1. srpnja
  • 4. srpnja do 8. srpnja

Svaka radionica traje jedan tjedan te se u svakom tjednu odvijaju, simultano, početna, napredna i majstorska radionica. Početna i napredna radionica prilagođene su mališanima od 8 do 12 godina, dok je majstorska radionica namijenjena filmskim kužatorima od 10 do 14 godina.

Svoje buduće filmske meštre možete prijaviti mailom frooom.filmskaradionica@gmail.com. Potrebno je samo upisati ime, prezime i starost djeteta, ime, prezime i kontakt roditelja te termin željene radionice. Prijavu možete izvršiti i putem web stranice FROOOM!a

Za sva pitanja i/ili prijave nazovite 01 464 02 62 (Frooomovksa Galija), 091 5180 111 (mali od palube - Vedran), 098 1658 186 (kapetan - Boris).

Kao i svake godine do sada, tako i ove, organiziramo i besplatne popratne sadržaje poput filmskih matineja i koncerata filmske glazbe koji su otvoreni svim zainteresiranim mamama, tatama, prijateljima, susjedima, psima i mačkama, svim nama dragim osobama, životinjama i pojavama.

Cijena radionica za sudionike/ice koji se prijavljuju do 06.06.2016. iznosi 680 kuna. Nakon 06.06.2016. cijena tjedne filmske radionice iznosi 780 kuna. Sve o dodatnim popustima i pogodnostima saznajte na službenoj stranici Frooom!a.

Frooom! je složeni kreativno-obrazovni program koji multimedijalna umjetnička platforma Bacači Sjenki organiziraju od 2012. godine, unutar kojeg djeca uz pametnu igru i kreativnost otkrivaju što se sve događa prije, za vrijeme i nakon snimanja filma.                                                     

filmska radionica frooom


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?