Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Masterclass Min-Chul Kima u Dokukinu KIC

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 14.12.2012. / Autor: Moj Film Masterclass Min-Chul Kima u Dokukinu KIC

Najuspješniji južnokorejski producent i jedan od najzanimljivijih svjetskih producenata današnjice Min-Chul Kim u subotu 15.12. 2012. od 16 sati u Dokukinu KIC (Preradovićeva 5) održat ce predavanje na temu 'Živjeti održivi život kao slobodni filmaš / "To live sustainable life as a free filmmaker'.

Na predavanju će biti riječ o produkciji njegova dva planetarno uspješna dokumentarna filma 'Planet puževa / Planet of Snail' (2011), prikazanog na više od 70 svjetskih festivala i nagrađenog na nekima od najvažnijih. Između ostalog i nagradom za najbolji dugometražni dokumentarni film na Međunarodnom festivalu dokumentarnog filma IDFA u Amsterdamu, najvećem festivalu dokumentarnog filma na svijetu. I srednjemetražni dokumentarac 'Željezne vrane / Iron Crows' koji je producirao, osvojio je nagradu za najbolji film u toj kategoriji samo dvije godine ranije.

Uz primjere filmova koje radi na Balkanu, Min-Chul Kim će govoriti i o cross-kulturalnim suradnjama u dokumentarnom filmu i mogućnostima međunarodnih koprodukcija, kao i o budućnosti filmske proizvodnje i produkcije.

Masterclass organizira RESTART uz potporu Veleposlanstva Republike Koreje u Hrvatskoj i Hrvatskog audio vizualnog centra. Upravo ove godine navršava se 20 godina diplomatskih odnosa Južne Koreje i Hrvatske.

Više informacija na dokukino.net

dokukino kic masterclass restart restart label dokukino KIC min chul kim


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?