Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Ljetujte uz filmove na Gradecu

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 31.07.2012. / Autor: Moj Film Ljetujte uz filmove na Gradecu

Svi vi koji ljeto provodite u Zagrebu pozvani ste na besplatne projekcije filmova u Ljetnom kino Gradec, kinu s milijun zvijezdica, svaku večer u 21 sat.

Na kino programu su brojni filmski hitovi, među kojima i naslovi koje je Discovery Film & Video premijerno prikazivao tijekom godine. Posjetitelji će moći besplatno pogledati filmove: Koža u kojoj živim, Martovske ide, Opasna metoda, Naša majka, Jedan dan, Jane Eyre, Lanac osvete, Elitna postrojba 2, Ne znam kako joj uspijeva te brojne druge. Na programu Ljetnog kina Gradec su također i filmovi s Vukovar film festivala kao i večeri španjolske i izraelske kinematografije.

Koža u kojoj živim: Trailer

Ljetno kino Gradec u protekle dvije godine od kada postoji privuklo je više od 30.000 posjetitelja, a u prve dvije sezone prikazano je više od 70 filmskih naslova. Kino u kojem nema rezervacija, u kojem su kućni ljubimci i bicikli dobrodošli, a pušenje dozvoljeno, ima 300 sjedećih mjesta. Broj mjesta za posjetitelje je i veći jer dio publike filmove gleda s okolnih travnatih površina.

Martovske ide: Trailer

Ovogodišnja ponuda na Gradecu bogatija je za izvedbe predstava za djecu LET kazališta svakog ponedjeljka, utorka, srijede i četvrtka od 19:30 sati, koje su također besplatne, ali i s dva ping-pong stola.

Prolaznici i posjetitelji Ljetnog kina Gradec mogu doći i zaigrati ping-pong u bilo koje doba dana, a osobito navečer, nakon projekcije filmova za kada su planirani noćni turniri u ping-pongu.

Ljetno kino Gradec bit će otvoreno sve do početka rujna. Raspored prikazivanja filmova provjerite ovdje.

Jane Eyre vukovar film festival ljetno kino ljetno kino gradec kino gradec elitna postrojba 2 Discovery film i Video Opasna metoda Jedan dan Koža u kojoj živim Ne znam kako joj uspijeva Naša majka Martovske ide lanac osvete


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?