Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Kino Bibijada najesen nastavlja s programima za najmlađe!

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 23.07.2014. / Autor: Moj Film Kino Bibijada najesen nastavlja s programima za najmlađe!

Kino Bibijada, filmski program namijenjen djeci i mladima, uspješno je startao 15. lipnja ciklusom besplatnih ljetnih projekcija, koje se održavaju svake srijede i nedjelje u 17 h, sve do 31. kolovoza.

Međutim, program Kina Bibijada nastavit će se i najesen, upotpunjen uzbudljivim i raznovrsnim programima - novim projekcijama, radionicama, razgovorima s gostima itd. Kako biste mogli jednostavno pratiti sve informacije o nadolazećim novostima koje će razveseliti Vaše mališane, predlažemo da se prijavite na mailing listu Kina Bibijada! Pošaljite Vaše ime i prezime te e-mail adresu na koju želite primati newsletter Kina Bibijada na adriana@kinoeuropa.hr ili se prijavite direktno na blagajni kina Europa.

Podsjećamo i da u nadolazećim terminima ovoga tjedna Vi i Vaši mališani imate priliku pogledati dirljivi film o dječaku Mikeu i njegovom specifičnom pogledu na svijet - 'Pozdrav od Mikea!' (8+, igrani, titlan) - te animiranu priču o neobičnom prijateljstvu: 'Ernest i Celestina(5+, sinkroniziran).

Besplane ulaznice za ciklus ljetnih projekcija Kina Bibijada potrebno je preuzeti prethodno na blagajni kina, a raspored svih projekcija iz ovoga ciklusa možete pratiti ovdje

Kino Europa besplatne projekcije besplatni filmovi Bibijada ernest i celestina kino bibijada pozdrav od mikea


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?