Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Kane & Lynch osvanuli u Cannesu

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 12.05.2010. / Autor: Moj Film Kane & Lynch osvanuli u Cannesu

Za filmski festival u „Cannesu“, koji se otvara večeras zasigurno znate. U poplavi glamuroznih događanja, najava, partya i prigodno uređenih izloga i mora plakata, posebnu pažnju privlači jedan.

Radi se o novom plakatu za film kojemu je kao predložak poslužila videoigra „Kane & Lynch“, koji dominira ispred „Majestic Hotela“. Plakati nose retro design, izražen u igri dviju boja žute i crne.

Dolazi u dvije verzije, na prvom je Jamie Foxx – Lynch, dok drugog krasi Bruce Willis – Kane, čiji plakati neodoljivo podsjećaju na one iz odgledanog „Sin Citya“, doduše, ukoliko bijelu zamijenite za žutu.

Kakogod, spomenuti reklamni plakati ne samo da odlično promoviraju nadolazeći filmski hit, nego i uistinu privlače pažnju, a riječ je o filmu, gdje dinamični duo osuđen na smrt, ima vrla malo vremena srušiti zločinački kartel.

Jedino što nam se čini smiješnim je činjenica da se sa radom na filmu započinje tek ovu jesen, a film će tek biti prikazan iduće godine. Pa što dovraga tako dobri plakati rade na Cannesu već ove godine?!? Nemamo pojma, ali tvrtka „Lionsgate“ definitivno ne štedi kad je promocija nadolazećih hitova u pitanju, ali kada imate imena poput Willisa i Foxa na listi glumaca, da li vam je isto uistinu i potrebno??

Iskreno ne vjerujemo, a u uspjeh filma „Kane & Lynch“ nipošto ne sumnjamo, a i ruku na srce u moru „ko po špranci odrađenih“ plakata, žuto-crni relvorveraši stvarno upadljivi i pamtljivi.

AUTOR: TOMISLAV PECAK

Jamie Foxx Bruce Willis cannes Kane & Lynch Cannes Bruce Willis Kane Jamie Foxx Lynch


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?