Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Julia Roberts dobitnica nagrade Spotlight

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 23.11.2013. / Piše: Gabrijela Lipić Julia Roberts dobitnica nagrade Spotlight

Filmski festival u Palm Springsu objavom nagrađenih glumaca na svoj je tepih zagarantirao dolazak velikih imena. Najviše je odjeknula vijest da će nagradom Spotlight biti nagrađena i Julia Roberts.

Julia Roberts svjetski je priznata glumica s rasponom filmova velikim poput njenog talenta. U 25 godina dosadašnje karijere maestralno je interepretirala svaku ulogu. Tako i u novome filmu "August: Osage County" ona tumači aktera koji nakon obiteljske tragedije spaja članove obitelji

- rekao je Harold Matzner, predsjednik Palm Springs festivala.

Film "August: Osage County" u kino distribuciju u američkim kinima kreće krajem prosinca. Radnja prati dvije žene - jedna je disfunkcionalna majka koja je imala poteškoće s odgajanjem obitelji, a druga je psihički snažna žena koja spaja obitelj nakon što se zbije bolna tragedija.

Vratimo se na festival. Osim Roberts, nagrađeni će biti i Sandra Bullock, Bruce Dern, Matthew McConaughey i Steve McQueen. Neki od prijašnjih dobitnika Spotlight nagrade su Jessica Chastain, Amy Adams i Helen Hunt.

Julia Roberts festival August Osage County dodjela nagrada Gabrijela Lipić palm springs film festival spotlight award nagrada spotlight


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?