Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Cineplexx je ugostio preko 60.000 posjetitelja u samo jednom danu

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 17.07.2017. / Autor: Moj Film Cineplexx je ugostio preko 60.000 posjetitelja u samo jednom danu

Regionalni kinoprikazivač Cineplexx jučer je ugostio preko 60.000 posjetitelja kao dio kampanje Cool ljeto u Cineplexxu!

Tisuće posjetitelja uživalo je u ljetnim blockbusterima u ugodno rashlađenim kino dvoranama uz odlične kokice, posebno sniženoj cijeni karata za sve projekcije tijekom dana i brojne druge pogodnosti.

Dodatno, u promociji Cool ljeta svake srijede do kraja kolovoza posjetiteljima uz super cijenu ulaznice od 19 kuna Cineplexx City Center one Zagreb East i Split su pripremili i idealno osvježenje - sladoled na dar.

Cineplexx kina predstavljaju savršen spoj tradicionalnog kina, čiji počeci sežu u 1967. godinu, i suvremenog koje koristi najmoderniju 3D lasersku tehnologiju te osigurava vrhunsku kvalitetu zvuka i udobnosti dvorana. Cineplexx svojim posjetiteljima jamči nezaboravnu zabavu uz jedinstveno iskustvo gledanja najatraktivnijih ljetnih filmova kao što su Kako je Gru postao dobar, Auti 3, Spider-Man: Povratak kući, Transformers: Posljednji vitez, Wonder woman, Luda djevojačka, i to u udobnim i klimatiziranim kino dvoranama.

Neprestanim ulaganjem u povećanje zadovoljstva svojim posjetiteljima, Cineplexx je zauzeo vodeću poziciju u regiji te je postao nezaobilazno mjesto za uživanje u pravom filmskom doživljaju, ali i jamstvo nezaboravne zabave i opuštanja za cijelu obitelj.

"Naša kompanija je odlično pozicionirana u ovoj regiji i tržišni smo lideri u više zemalja. Kina su jako popularna u jugoistočnoj Europi pa ih sve veći broj trgovačkih centara vidi kao neophodan element za zabavu" - izjavio je Christof Papousek, rukovodeći partner kompanije Cineplexx International.

Cineplexx je 2009. godine započeo širenje po jugoistočnoj Europi i od tada intenzivno napreduje. Prvo Cineplexx kino otvoreno je 2011. godine u Hrvatskoj. Iste je godine uslijedilo i proširenje na Srbiju, dok je otvaranjem novog kina u Solunu 2015. godine kompanija po prvi put ušla i na grčko tržište. Cineplexx je danas jedan od najvećih lanaca kinoprikazivača prisutan u Hrvatskoj, Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji, Grčkoj i Italiji s ukupno 41 multipleks i 6 tradicionalnih kina te 316 kino dvorana.

Cineplexx trenutno zapošljava oko 1.350 ljudi, a njegove kino dvorane godišnje posjeti više od 12 milijuna posjetitelja.

cineplexx cool ljeto u cineplexxu


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?