Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Cineplexx dolazi u Sloveniju!

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 17.07.2012. / Autor: Moj Film Cineplexx dolazi u Sloveniju!

Najveći kino prikazivač u regiji kojeg je publika već imala priliku upoznati u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori (a uskoro i u Makedoniji) dolazi i u susjednu Sloveniju! Riječ je o preuzimanju pet postojećih multipleksa kina Planet Tuš čiji udio na slovenskom tržištu iznosi 49%!

Cineplexx Slovenija brojat će pet multipleksa u pet različitih gradova (Maribor, Celje, Kranj, Novo Mesto i Koper) sveukupnog kapaciteta 7413 sjedala raspoređenih u 32 dvorane. Uz potpuni 3D doživljaj, iznimnu kvalitetu slike na velikom platnu, udobne dvorane i bogatu ponudu najpoznatijih filmskih naslova za svačiji ukus, pet multipleksa Cineplexx u Sloveniji donosi i brojne druge pogodnosti za svoje posjetitelje. Među njima su i program sakupljanja nagradnih bodova, kartice za vjernost, nagradne igre, razne promocije, posebni programi tijekom obiteljskih dana (Family Day), poseban dan u mjesecu za posjetiteljice (Ladies Night), besplatan parking, najsuvremenija web stranica za rezervaciju karata i detaljan pregled kino programa te još mnogo toga.

U svih pet kina u Sloveniji, Cineplexx će uložiti značajna financijska sredstva u digitalizaciju svih dvorana (2D i 3D tehnologije) tako da će i iz te perspektive, uz svoju kvalitetu, ponudu i usluge Cineplexx multipleksi u Sloveniji postati najmodernija kino mreža te države, ali će spadati i u sam vrh ostalih multipleksa u Europi općenito. Svi multipleksi nalaze se u sklopu trgovačkih centara Planet Tuš s besplatnim parkingom za posjetitelje.

Nakon obnove i službene promjene imena, tvrtka Cineplexx International brojat će sveukupno 12 svojih multipleksa samo u našoj regiji (uz postojeća četiri u Hrvatskoj, dva u Srbiji te jedan u Crnoj Gori). Pridodamo li tome još planirani multipleks u Makedoniji te kina koja već godinama rade u Austriji i Italiji, nesumnjivo je da se sa svojih sveukupno 39 multipleksa Cineplexx već danas s pravom smatra vodećim kino prikazivačem jugoistočne Europe!

cineplexx cineplexx slovenija planet tuš


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?