Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Cineplexx Centar Kaptol otvara se hrvatskim filmom

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 29.04.2012. / Autor: Moj Film Cineplexx Centar Kaptol otvara se hrvatskim filmom

Od ovog vikenda s radom počinje Cineplexx Centar Kaptol – četvrti multipleks u Hrvatskoj ovog najvećeg kino prikazivača u našoj regiji. Osim samog imena (radi se o bivšem kinu Movieplex) Cineplexx Centar Kaptol obnovio je dvorane koje su sada opremljene najudobnijim sjedalima, a i ugrađeni su digitalni projektori u svih pet dvorana kina. Na ovaj način će ponuda najstarijeg i najuglednijeg trgovačkog centra u Zagrebu, Centra Kaptol, biti dopunjena vrhunskim kinom, izgrađenim po najvišim standardima i s najmodernijom svjetskom kino tehnologijom u kojem će moći uživati generacije budućih gledatelja.

Iako su projekcije u novom kinu Cineplexx Centar Kaptol započele u subotu poslijepodne, kino će službeno biti otvoreno u srijedu, 2. svibnja svečanom premijerom hrvatskog filma „Korak po korak redateljice Biljane Čakić Veselič. U ovoj snažnoj priči o hrabrosti jedne žene glavne uloge su ostvarili Ksenija Marinković, Nenad Cvetko, Hrvoje Perc, Sreten Mokrović, Vera Zima, Neven Paleček-Papageno, Darko Milas i mnogi drugi. Film je temeljen na zbirci pripovjedaka „Frezije i još ponešto“ autorice Lydije Scheuermann Hodak, a adaptaciju scenarija uz nju i redateljicu potpisuje i Branko Sömen. Film je snimljen u koprodukciji HRT-a, a sa službenom kino distribucijom u svim hrvatskim kinima kreće od 17. svibnja.

Korak po korak: Trailer

Kino Cineplexx Centar Kaptol u potpunosti je preuredio svoje kino dvorane kako bi se omogućila što bolja i veća udobnost budućim posjetiteljima. Sveukupan broj sjedala kompletnog kina iznosi 983 sjedala od kojih će njih čak 58 biti posebna VIP kožna sjedala smještena u najboljem dijelu dvorana kako bi se gledateljima omogućio osjećaj kao da film na velikom platnu gledaju iz udobnosti vlastitog naslonjača. Osim sjedala sve dvorane novog preuređenog kina Cineplexx Centar Kaptol su u potpunosti digitalizirane s najmodernijom 3D tehnologijom i surround zvukom.

Osim najnovijih filmskih spektakala, kino Cineplexx Centar Kaptol nastavit će s prikazivanjem posebnih programa na koje je publika već navikla. Tako će se na njegovom rasporedu ponovno naći prijenosi uživo opera iz Metropolitana, baleta iz Boljšoj teatra i koncerata raznih pop i rock izvođača; filmski program za zahtjevniju publiku s ponudom najkvalitetnijeg svjetskog filma; zatim revija Filmomanija, ZagrebDox, Animafest, revija filmova s motovunskog filmskog festivala i još mnogo više.

Na ovaj način kino Cineplexx Centar Kaptol postao je četvrtim hrvatskim, a trideset i četvrtim sveukupnim članom Cineplexx obitelji ako se gleda kompletna regija. S daljnjim planovima razvoja nesumnjivo je da se već danas Cineplexx smatra vodećim kino prikazivačem u ovom dijelu Europe!

Movieplex kino continental film otvorenje cineplexx cenatar kaptol cineplexx centar kaptol


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?