Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

4. VAFI otvaraju Peppersi i Franz Ferdinand

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 25.04.2013. / Autor: Moj Film 4. VAFI otvaraju Peppersi i Franz Ferdinand

Odbrojavanje može završiti. 4. VAFI službeno počinje danas i to u MTV stilu.

Danas, u četvrtak, u 18 sati u kinu Galerija očekuje nas službeno otvorenje 4. VAFI festivala (Internacionalni festival animiranog filma djece i mladih Varaždin). Kako se radi o festivalu animacije kojem je ove godine partner MTV, započet će projekcijom animiranih trailera glazbene televizije koja je animaciji oduvijek posvećivala veliku pozornost.

Animirani spotovi

Ponosni smo što je četvrto izdanje VAFI-ja u MTV stilu. Svake godine se kroz partnere trudimo prikazati raznovrsnost animiranog filma. Uz animirane MTV trailere na otvorenju  publika će moći vidjeti odlične animirane spotove "Otherside" Red Hot Chilli Peppersa,  "Take me out" Franz Ferdinanda i "Young Folks" Peter&Bjorn&Johna koje je pomno izabrala Vanja Hraste  –-

- rekla je programska direktorica VAFI-ja Sandra Malenica.

Sat vremena, 12 filmova

Nakon otvorenja u 20 sati kreću i prve projekcije u kinu Galerija. U sat vremena prikazat će se 12 animiranih filmova u kategoriji SENIOR namijenjenih mladima. Radi se o kratkim filmovima animatora iz Slovenije, Poljske, Rusije, Španjolske, Finske, Rumunjske, Hrvatske i SAD-a.

Izložba i film

Od četvrtka pa do nedjelje, za vrijeme trajanja festivala, u palači Herzer otvorena je i izložba dječjih radova "Najbolje od djece" nastala na 3. bijenalu dječje umjetnosti Sharjah, a u Muzeju anđela prikazuje se "Animated Memories" AWG/ASIFA workshop group film.

Svi programi su besplatni!

Službena stranica festivala

crtić festival animirani mtv vafi vanima kino galerija


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?