Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Viggo Mortensen i Kirsten Dunst kao glamurozni američki par

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 12.02.2014. / Autor: Moj Film Viggo Mortensen i Kirsten Dunst kao glamurozni američki par

Redateljski prvijenac naziva "The Two Faces of January" zasigurno će dobiti medijsku pažnju. Kako i ne bi kada je redatelj Hossein Amini kao dio glavne glumačke postave odabrao Vigga Mortensena, Kirsten Dunst i Oscara Isaaca. Glumačka ekipa utjelovila je nimalo pošten trojac koji se u 70-ima nađe na drugoj strani zakona.

Chester (Mortensen) i Colette (Dunst) su bračni par iz Amerike s mračnom prošlošću. Zbog Chesterove prevarantske "karijere" prisiljeni su pobjeći u Atenu nadajući se da ih lice zakona tamo neće naći. U njihov novi život u Ateni uplete se Rydal (Isaac), isto tako prevarant. Nakon međusobnog druženja njihovi se životi kompliciraju i shvaćaju da ne mogu vjerovati jedni drugima. Mreža intriga postaje sve kompliciranija, a sudbine im se sve više isprepliću.

The Two Faces of January: Trailer

Hossein Amini novo je lice u redateljskim vodama, ali već poznato lice u pisanju scenarija. Tako je riječi koje izgovaraju glumci u filmovima Ronin 47 i Snjeguljica i lovac napisao upravo on. Termin prikazivanja filma u hrvatskim kinima zakazan je za početak lipnja, a detalje filma o američko-grčkim prevarantima pogledajte u traileru. 

Viggo Mortensen Kirsten Dunst Oscar Isaac Gabrijela Lipić Hossein Amini The Two Faces of January


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?