Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Upoznajte stare i nove likove filma "Hobit: Smaugova pustoš"

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 05.11.2013. / Autor: Moj Film

Jedva nešto više od mjesec dana dijeli nas od dugoočekivanog dolaska filma Hobit: Smaugova pustoš u kino dvorane. Iz dva trailera koja smo do sada imali prilike vidjeti sigurno je da je Peter Jackson ponovo nadmašio samoga sebe.

Od sinoć su dostupni i plakati glavnih likova iz filma pa je pravo vrijeme da se prisjetimo omiljenih junaka iz prvog dijela, ali i upoznamo neke nove.

STRANICA 1 OD 10 SLJEDEĆA
. Bilbo Baggins
1

Bilbo Baggins

Bilbo Baggins, kao i svi Hobiti, uživa u čarima svakodnevice i mirnog života. Sve što mu treba za sreću je puna smočnica i dobra knjiga. Kada mu se Gandalf i trinaest Patuljaka neočekivano stvore na kućnom pragu i pozovu ga da im se pridruži u ludoj avanturi, njegov će se život zauvijek promijeniti. Isprva skeptičan, Bilbo se ipak pridružuje Thorinu Hrastoštitu i ostatku Družine, a upravo je on taj koji će im trebati da nadmudre strašnog zmaja i vrate ukradeno blago Patuljcima. Na svačije iznenađenje, uključujući i njegovo, Bilbova domišljatost i hrabrost pokazat će da je ovaj Hobit puno više no što se čini na prvi pogled.
STRANICA 1 OD 10 SLJEDEĆA

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Peter Jackson Hobbit Hobit blitz Specijal poster The Desolation of Smaug smaugova pustoš

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?