Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Upoznajte likove filma Adria Blues

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 15.11.2013. / Piše: Mladen Šagovac

Toni Riff, bosanska rok zvijezda iz 80-ih, tijekom rata došao je u Sloveniju i oženio svoju obožavateljicu Sonju. Od tada ništa ne radi nego ga uzdržava supruga koja radi na seks telefonu, što kod njega izaziva česte ispade ljubomore. Jedan od njezinih redovitih klijenata je Max, vlasnik malog hotela na obali koji se zove Adria.

Max je obožavatelj novog vala iz 80-ih i Sonji nudi da organizira povratnički koncert Tonija Riffa i to bez njegova znanja. Po dolasku u hotel Toni se šokiran zbog najavljenog koncerta skriva u sobi. Sonja ga nagovara da svira, vjerujući da je to jedini način da se izvuče iz svojih depresija.

"Adria Blues" u domaćim kinima možete pogledati od 14. studenog.

STRANICA 1 OD 7 SLJEDEĆA
. Toni Riff (Senad Bašić)

Toni Riff (Senad Bašić)

Bivši roker koji ne proizvodi nove mlade bendove, nije otvorio neki kultni bircuz okićen nekakvim kultnim imenom, niti uzgaja masline. On je neka vrst Oblomova, na prvi pogled arogantan i asocijalan, a zapravo je u stalnom strahu pred izazovima svakodnevnog života koji je sveo na postignuća iz mladosti. Iako je vidljivo da neizmjerno voli svoju suprugu, njegov ego i dugoročna apatija blokiraju ga u izražavanju emocija prema njoj.
STRANICA 1 OD 7 SLJEDEĆA

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Mladen Šagovac Franjo Dijak Adria Blues Senad Bašić Miroslav Mandić Mojca Funkl Peter Musevski Grega Zorc Maja Taraniš Iva Babić Branko Završan Toni Riff

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?