Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

U kina stigla nova komedija Woodyja Allena, Cafe Society

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 27.10.2016. / Autor: Moj Film U kina stigla nova komedija Woodyja Allena, Cafe Society

Samo Woody Allen može spojiti New York i Hollywood, samo on iznimno vjerno može prikazati tridesete godina prošlog stoljeća, briljantnu glazbu i modnu osvještenost, kao što to čini u svom novom filmu "Cafe Society" koji se u hrvatskim kinima počinje prikazivati u četvrtak, 27. listopada. I sve to začinjeno glumačkim zvijezdama kao što su Steve Carell, Jesse Eisenberg, Blake Lively i Kristen Stewart.

Jesse Eisenberg glumi Bobbya Dorfmana, pomalo naivnog mladića iz Bronxa koji odlučuje napustiti svoje dosadne roditelje i brata kriminalca te odlazi u Los Angeles kako bi uz pomoć svog ujaka Phila (Steve Carell), moćnog glumačkog agenta, pokušao dobiti posao u hollywoodskoj filmskoj industriji. Blještavilo Hollywooda opčiniti će Bobbyja, naročito kada upozna Philovu asistenticu Vonnie (Kristen Stewart) u koju se brzo zaljubljuje. Na Bobbyjevu žalost, Vonnie mu priznaje da ima dečka, kao što će mu se i ujak Phil požaliti kako razmišlja o razvodu od svoje supruge jer ima ljubavnicu. Kada Bobby sazna tko je njezin dečko, odnosno tko je djevojka ujaka Phila, bit će potpuno šokiran.

Cafe Society: Trailer

Svjetsku premijeru film "Cafe Society" imao je otvorivši ovogodišnji filmski festival u Cannesu, a kritika je već tada rekla kako je ovo za Jessea Eisenberga najbolja uloga u životu, da je kemija između njega i Kristen Stewart sjajno pogođena, te da je art deco izgled tadašnjih vremena zahvaljujući snimatelju Vittoriu Storaru prikazan na savršen način. Ljubavna komedija "Cafe Society" pokazat će kako je Woody Allen izuzetan redatelj čak i sada, kada se približava 81. rođendanu.

Woody Allen Kristen Stewart Jesse Eisenberg Steve Carell Blake Lively Cafe society


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?