Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

TRAILER: Seth Rogen i Joseph Gordon-Levitt u komediji 'Tulum prije Božića'

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 27.11.2015. / Piše: Continental Film TRAILER: Seth Rogen i Joseph Gordon-Levitt u komediji 'Tulum prije Božića'

Otprilike u ovo vrijeme prošle godine mediji diljem svijeta pisali su o hakerskom napadu na holivudsku kompaniju Sony Pictures koja se dogodila uslijed pokušaja zabrane prikazivanja komedije 'Najluđi intervju' u kojoj je ismijan predsjednik Sjeverne Koreje Kim Jong-un.

Iako su u svojoj namjeri djelomično uspjeli (film je ipak doživio ograničenu kino distribuciju, a na digitalnim platformama na kojima je pušten postao je najuspješniji Sonyjev film do sada), ekipu koja stoji iza filma nitko nije mogao zaustaviti u nastavku njihova rada. Stoga nam ovoga Božića, upravo na Badnju večer, stiže njihova nova kontroverzna komedija prikladnog naslova - 'Tulum prije Božića'. Ovom prilikom predstavljamo vam kino najavu iz koje je više nego jasno da se neće raditi o 'djevičanskoj' komediji.

Tulum prije Božića: Trailer

Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) i Chris (Anthony Mackie) prijatelji su još od ranog djetinjstva, a u posljednjih deset godina svaki Božić proveli su zajedno u noći koja je bila ispunjena općim veseljem i razvratništvom. Budući da ove godine njih trojica postaju pravi muškarci tradicija lude proslave Božića mora završiti, ali ne prije još jednog, posljednjeg tuluma – i to najvećeg, najraskalašenijeg i definitivno jednog od onih koje nikada neće zaboraviti...

Scenarij za film napisali su Evan Goldberg, Ariel Shaffir, Kyle Hunter i Jonathan Levine koji su već surađivali na filmovima 'Superbad', 'Pineapple Express', 'Ovo je kraj' i već spomenuti 'Najluđi intervju'. Uz trojicu glavnih glumaca (Levitta, Rogena i Mackieja) u filmu se u ostalim ulogama pojavljuju Lizzy Caplan, Michael Shannon i Jillian Bell, a kao što se iz kino najave može primijetiti posebnu glazbenu gostujuću ulogu ima i popularna pjevačica Miley Cyrus. Film u domaća kina stiže na badnju večer, 24. prosinca.

komedija Joseph Gordon-Levitt Seth Rogen Miley Cyrus Tulum prije Božića Anthony Mackie


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?