Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Tko želi šetati među grobovima?

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 10.10.2014. / Autor: Moj Film Tko želi šetati među grobovima?

U četvrtak, 16. listopada u hrvatska kina stiže akcijski triler "Šetnja među grobovima" koji nam dolazi s pristojnim ocjenama stranih filmskih kritičara. Snimljen je po bestseller romanu Lawrenca Blocka, a ulogu središnjeg lika filma policajca Matta Scuddera koji postaje nelicencirani privatni istražitelj tumači sjajni Liam Neeson.

Scudder pristane pomagati raspačivaču heroina koji je u lovu na čovjeka koji je oteo i brutalno ubio njegovu ženu, što nije njegov prvi ali niti posljednji takav strašan zločin. Granice između pravde i zločina su nevidljive, a Scudder je nepogrešiv u detekciji zločinaca koji će sasvim sigurno ubiti opet. Vrijeme mu otkucava.

Film je zbog izrazitog vizualnog nasilja u Sjedinjenim Državama rangiran u "R" kategoriju, što bi značilo da ga mlađi od 17 godina starosti ne mogu gledati bez pratnje starije osobe. Ukoliko ste ljubitelj filmova kao što su "8MM" (1999),  "96 sati" (2008) ili bilo kojeg žešćeg detekcijskog trilera iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, ovo je film za vas. Scenarist i redatelj filma je Scott Frank, inače scenarist filmova "Daleko od očiju" i "Uhvatite malog".

Do 15. listopada odgovorite na nagradno pitanje i osvojite 2 kino ulaznice za projekciju u kinu Cinestar Branimir centar.

Objava dobitnika

Dvije ulaznice za film "Šetnja među grobovima" osvojila je:

  • Helena Šimek, Zagreb

Kino ulaznice moguće je podići na blagajni kina CineStar Branimir centar uz prethodnu rezervaciju.

Uživajte u filmu!

Liam Neeson nagradna igra premijera kino ulaznice Scott Frank 96 sati šetnja među grobovima lawrence block scudder 8mm daleko od očiju besplatne ulaznice uhvatite malog


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?