Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

The National ponovno u Hrvatskoj!

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 18.09.2013. / Autor: Moj Film The National ponovno u Hrvatskoj!

Sedma po redu revija dobrog filma, MAXtv Filmomanija koja se održava u razdoblju od 19. do 29. rujna ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol samo što nije počela, a jedan od svakako najatraktivnijih naslova koji će se tijekom revije prikazati jest i dokumentarni film o svjetski poznatoj glazbenoj skupini The National koja u Hrvatskoj ima veliki broj obožavatelja i čiji su koncerti redovito bili popunjeni svaki puta kada bi kod nas nastupili.

Radi se o filmu "Mistaken for Strangers" kojeg je režirao Tom Berninger, devet godina mlađi brat pjevača skupine The National Matta Berningera. Film je do danas prikazan na mnogim uglednim festivalima kao što su Tribeca Film Festival, HotDocs Film Festival i Sydney Film Festival gdje je uglavnom ispraćen ovacijama publike i hvalospjevima kritike.

Pod generalnim pokroviteljstvom Hrvatskog Telekoma, film "Mistaken for Strangers" domaća će publika imati prilike isključivo vidjeti na nadolazećoj MAXtv Filmomaniji 7 u kinu Cineplexx Centar Kaptol i to u sljedećim terminima:

  • Četvrtak, 19. rujna u 19 sati
  • Subota, 21. rujna u 19 sati
  • Nedjelja, 22. rujna u 21 sat
  • Utorak, 24. rujna u 19 sati

O Filmu

Godina je 2010. i bend The National se sprema na svoju najveću međunarodnu turneju do sada, promovirajući novi album High Violet. Pjevač Matt Berninger poziva svog mlađeg brata Toma da ide s njima na turneju u svojstvu pomoćnog osoblja. Tom, heavy metalac i autor horor filmova kojemu nije jasno zašto je bend njegovog brata uopće popularan, odlučuje ponijeti kameru i snimiti dokumentarac o bendu. Na početku ima punu podršku brata i ostalih članova, no nedugo potom počinje ugrožavati svoju poziciju zabušavajući na poslu, opijajući se i sukobljavajući se s bratom i ostatkom benda. Film koji će naposljetku napraviti je urnebesan i dirljiv pogled na dva veoma različita brata, te pomaknut portret popularnog benda.

filmomanija continental film dokumentarni cineplexx maxtv filmomanija Mistaken for Strangers The National


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?