Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Svećenikova djeca i dalje na prvom mjestu gledanosti

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 30.01.2013. / Autor: Moj Film Svećenikova djeca i dalje na prvom mjestu gledanosti

I u svom četvrtom vikendu kino prikazivanja, film "Svećenikova djeca" ne prestaje izazivati zanimanje domaće publike! Do danas ga je pogledalo sveukupno 129.256 gledatelja čime se nova komedija Vinka Brešana četvrti vikend za redom čvrto nalazi na prvom mjestu gledanosti ispred svih oskarovskih filmova koji su u posljednja dva tjedna započeli sa svojom kino distribucijom kao što su "Odbjegli Django", "Jadnici", "U dobru i zlu", "Zero Dark Thirty" i "Krš i lom".

Osim u multipleksima Cineplexx i CineStar film se prošlog vikenda prikazivao i u gradovima koji nemaju multiplekse gdje je napravio zavidne kino rezultate. Čak 34% ukupne ovotjedne vikend gledanosti otpada na gradove koji nemaju jake multiplekse što je izravni pokazatelj koliko je domaća publika željna kvalitetnog domaćeg filma.

Svećenikova djeca: Trailer

Sljedećeg vikenda komedija "Svećenikova djeca" započet će se prikazivati i u gradovima kao što su Poreč, Zabok, Prelog, Velika Gorica, Jastrebarsko, Pag, Benkovac, Vinkovci i Bošnjaci. Ovako široka kino distribucija samo je još jedan dokaz uspješnosti nove komedije Vinka Brešana koja i u četvrtom vikendu izaziva jednako zanimanje kao i prethodna dva.

komedija continental film box office Vinko Brešan hrvatski film cineplexx cineplexx centar kaptol svećenikova djeca


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?