Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Štrumpfovi zaplavili hrvatska kina!

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 01.08.2013. / Autor: Moj Film Štrumpfovi zaplavili hrvatska kina!

Iako sa svojom službenom kino distribucijom kreće tek danas, jučer su se u domaćim kino dvoranama započele prikazivati pretpremijerne projekcije animiranog hita "Štrumpfovi 2 (3D)" koje je posjetilo čak 2.527 gledatelja! Uspjeh je time veći što se radilo o ograničenoj distribuciji, odnosno niti u jednom kinu nisu prikazane više od tri projekcije ovog ljetnog blockbustera koji je već sad na pravom putu da postane najgledaniji film u domaćim kinima ove godine.

"Štrumpfovi 2 (3D)" nastavak su velikog hita iz 2011. godine kojeg je u našim kinima vidjelo preko 135 tisuća gledatelja i koji je te godine bio uvjerljivo najgledaniji kino film. Da su Štrumpfovi još uvijek omiljeni animirani likovi ne samo starijim generacijama gledatelja, već i onim najmlađim svjedoče i izvrsno posjećene premijere koje su se ove nedjelje održale u čak 162 grada diljem svijeta u preko 60 država među kojima su bili Zagreb i Split odnosno Hrvatska.

Štrumpfovi 2: Trailer

Film "Štrumpfovi 2 (3D)" u domaća kina dolaze sinkronizirani na hrvatski, a našoj će publici najzanimljivija vijest svakako biti da je jednom potpuno novom liku - zločestom Štrumpfu imena Hakus - svoj glas posudio Mile Kekin, pjevač popularne skupine Hladno pivo.

Multipleksi Cineplexx u Zagrebu, Osijeku i Splitu samo su za one najštrumpfastičnije posjetitelje organizirali posebnu nagradnu igru u kojoj je moguće osvojiti Sony Xperia Tablet Z! Naime, svatko onaj tko kupi kinoulaznicu za hit "Štrumpfovi 2 (3D)" dobit će prijavnicu koju mora ispuniti i ubaciti u štrumpfastičnu kutiju koja se nalazi u predvorju kina. Nagradna igra traje u razdoblju od 1. do 30. kolovoza nakon čega slijedi izvlačenje tri sretna dobitnika.

Film "Štrumpfovi 2" u službenu kino distribuciju diljem Hrvatske kreće od danas, 1. kolovoza!

continental film box office Smurfs cineplexx štrumpfovi 2


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?