Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Štrumpfovi 2 oduševili svoju prvu publiku!

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 29.07.2013. / Autor: Moj Film Štrumpfovi 2 oduševili svoju prvu publiku!

U nedjelju je održana premijera „Štrumpfova 2 (3D)“ u preko 60 zemalja svijeta među kojima je bila i Hrvatska!

Zagreb i Split odnosno kina Cineplexx City Center one East i Cineplexx City Center one Split ove su nedjelje bili dio svjetskog globalnog fenomena – u njima je, naime, održana svečana premijera animiranog hita „Štrumpfovi 2“! Na taj su se način ova dva hrvatska grada našla na popisu 162 grada diljem svijeta u kojima se u nedjelju, 28. srpnja održala svjetska premijera ove animirano-igrane poslastice za sve generacije! Sudeći po posjećenosti premijera kako u svijetu tako i u Hrvatskoj nesumnjivo je da nas očekuje vjerojatno najveći kino hit ove godine!

Iz tog razloga je distributer Continental film u dogovoru s holivudskom kompanijom Sony Pictures odlučio omogućiti onim najnestrpljivijim gledateljima pretpremijerne 3D projekcije filma „Štrumpfovi 2“! Iako je službeni početak kino distribucije četvrtak, 1. kolovoza, domaća će publika u novoj avanturi omiljenih animiranih likova moći uživati već od srijede, 31. srpnja u multipleksima Cineplexx i CineStar, a kinoulaznice moguće je kupiti u pretprodaji već danas.

Velika nagradna igra u klimatiziranim dvoranama kina Cineplexx!

Multipleksi Cineplexx za svoje su posjetitelje pripremili i štrumpfastičnu nagradnu igru u kojoj je moguće osvojiti Sony Xperia Tablet Z! Naime, svatko onaj tko kupi kinoulaznicu za hit „Štrumpfovi „ dobit će prijavnicu koju mora ispuniti i ubaciti u štrumpfastičnu kutiju koja se nalazi u predvorju kina. Nagradna igra traje u razdoblju od 1. do 30. kolovoza nakon čega slijedi izvlačenje tri sretna dobitnika.

Štrumpfovi 2: Trailer

U ovom nastavku akcijsko-animirane obiteljske hit komedije koji nam u kina dolazi od četvrtka, 1. kolovoza, zli čarobnjak Gargamel kreira dvoje zločestih likova nalik Štrumpfovima i daje im imena „Vragolani“ kako bi ostvario svoj novi zlobni plan. Ali nakon što otkrije da će mu u njegovoj nakani biti potreban pravi Štrumpf (i to nitko drugi nego Štrumpfeta koja jedina zna tajnu čaroliju kako Vragolane pretvoriti u prave Štrumpfove) Gargamel je otima i dovodi u Pariz gdje je već zadobio povjerenje milijuna ljudi kao najveći svjetski čarobnjak.

I tako dok Gargamel zajedno sa svoja dva zločesta kvazi-Štrumpfa i Štrumpfetom luduje po Parizu, Papa Štrumpf, Trapavi, Mrgud i Licko se moraju vratiti u naš svijet, udružiti se sa svojim prijateljima Patrickom i Grace Winslow te dati sve od sebe kako bi spasili Štrumpfetu!

3D nastavak nagradna igra sinkronizirano cineplexx štrumpfovi 2 smurfs 2


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?