Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

"Štrumpfovi 2" najgledaniji film godine

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 20.09.2013. / Autor: Moj Film "Štrumpfovi 2" najgledaniji film godine

Animirani hit "Štrumpfovi 2" koji se u domaćim kinima počeo prikazivati početkom kolovoza jučer je i službeno postao najgledaniji film 2013. godine! U kinima ga je, naime, vidjelo 160.677 gledatelja što je uvjerljivo najveći kino rezultat od bilo kojeg drugog filma koji je s kino distribucijom krenuo ove godine. S prvog mjesta Štrumpfovi su skinuli komediju Vinka Brešana, "Svećenikova djeca", filma koji se također nalazi u distribuciji Continental filma. Povodom ovog izuzetnog događaja i obaranja rekorda, distributer filma i partner filma Dukat odlučili su nagraditi jubilarnog 160-tisućitog gledatelja prigodnim poklonima.

Riječ je o Mirku Mesiću iz Kaštel Lukšića koji je jubilarnu 160-tisućitu kinoulaznicu kupio u kinu Cineplexx City Center one Split. Povodom jubileja Papa Štrumpf i Dukatino su jubilarnom posjetitelju poklonili Cineplexx karticu "Posebni prijatelj" pomoću koje će u narednih godinu dana Mirko Mesić moći besplatno gledati filmove svakoga dana u Cineplexx kinima prema vlastitom izboru (Zagreb, Split ili Osijek). Uz Cineplexx iskaznicu jubilarni gledatelj dobio je i službene ekskluzivne Štrumpf promo paket i Dukatino promo pakete!

Štrumpfovi 2: Trailer

U sedam tjedana koliko se nalazi u kinima, film "Štrumpfovi 2" samo su u jednom tjednu bili skinuti s prvog mjesta gledanosti - onome kada je započela kino distribucija glazbenog 3D spektakla "One Direction: This is us" (u distribuciji Continental filma). Od tada se film ponovno vratio na prvo mjesto gledanosti gdje se nalazi i danas.

Osim filma u kinima, u Hrvatskoj se može pronaći i službeni soundtrack "Štrumpfova 2" za kojeg su, između ostalih, Britney Spears i Nelly Furtado snimile svoje nove pjesme. Upravo je Britney Spears otpjevala naslovnu pjesmu, a u spotu su joj se pridružili, naravno, i Štrumpfovi! 

continental film box office cineplexx Štrumpfovi gledanost


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?