Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Stari i novi likovi filma "Igre gladi: Plamen"

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 16.11.2013. / Autor: Moj Film

Igre gladi: Plamen počinje kad Katniss Everdeen dolazi u sigurnost doma nakon pobjede na 74. Igrama gladi s posvećenikom, sinom pekara Peetom Mellarkom. Pobjeda znači da moraju napustiti obitelj i prijatelje, te krenuti na Pobjedničku turneju po Okruzima. Katniss osjeća da je budi pobuna, ali Kapitol i dalje uvelike kontrolira stvari dok Predsjednik Snow priprema 75. Igre gladi - Kvartalnu pokoru - natjecanje koje bi moglo zauvijek promijeniti Panem.

STRANICA 1 OD 11 SLJEDEĆA
. Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence)
1

Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence)

Katniss Everdeen je mislila da je dosegla svoje fizičke i emocionalne granice i sve što je željela poslije tih iskušenja bilo je otići kući svojoj obitelji i najboljem prijatelju Galeu Hawthorneu. No to se neće dogoditi, čak i kad pobijedi sve izglede. Ona je sada druga osoba - djevojka progonjena sjećanjima čiji je život pod kontrolom Kapitola zbog stalne prijetnje koja se nadvila nad njene voljene. Ona je sada javna osoba i to ne samo slavljena junakinja i idol, nego i opasni neprijatelj drugima. Kad biva uvučena u 75. Igre gladi, sve će to dovesti Katniss u novo stanje svijesti. Prkosna i slobodnog duha, upoznaje obje strane medalje heroizma - teret i moć.

U glavnoj ulozi opet gledamo Jennifer Lawrence, koja je nedavno osvojila nagradu Akademije za najbolju glavnu žensku ulogu za lik Tiffany Maxwell u David O. Russellovom izvrsnom filmu Silver Linings Playbook.

STRANICA 1 OD 11 SLJEDEĆA

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Josh Hutcherson The Hunger Games Igre gladi Jennifer Lawrence hunger games catching fire igre gladi plamen Elisabeth Banks

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?