Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Springsteen & I - jedinstveni filmski događaj

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 18.11.2013. / Autor: Moj Film Springsteen & I - jedinstveni filmski događaj

SPRINGSTEEN & I filmski je događaj posvećen glazbenikovim obožavateljima, a čine ga Springsteenove najpopularnije pjesme i dosad neviđene legendarne izvedbe iz svih razdoblja Springsteenove karijere. Ovaj jedinstveni glazbeni dokumentarac i kolektivno filmsko iskustvo producirale su kompanije Ridley Scott Associates i Mr. Wolf i to uz Springsteenovu punu potporu te u suradnji s njegovim menadžerima i izdavačima.

Prije četrdeset godina Bruce Springsteen stupio je na rokersku scenu i zauvijek ju promijenio. S više od 120 milijuna prodanih albuma i brojim nagradama, uključujući zapanjujuću brojku od dvadeset nagrada Grammy, njegova je glazba postala ritam jedne cijele generacije. Te su pjesme neraskidivo povezane s nevjerojatnim životnim pričama obožavatelja koji su uz njih disali, a sada će gledatelji diljem svijeta imati priliku vidjeti kako je glazba Brucea Springsteena postala soundtrackom tolikih života.

Springsteen & I: Trailer

SPRINGSTEEN & I  inspiriran je Scott Free Londonovim od kritike hvaljenim filmom Life in a Day, a Springsteenov tim bio je iznimno susretljiv po pitanju neviđenih arhivskih snimki i koncertnog materijala. U karijeri koja uživa bezrezervnu odanost fanova  već skoro pet desetljeća, ove godine bilježimo 40. godišnjicu Springsteenova prvijenca Greetings from Asbury Park, a 2014. slavimo i trideset godina od objave iznimno utjecajnog i slavnog albuma Born in the USA.

Dio tog slavlja bit će i hrvatski fanovi koji film mogu pogledati SAMO u utorak 19. studenog u 20 sati u multipleksima CineStar (kada će SPRINGSTEEN & I biti prikazan globalno u cijelom svijetu) u sklopu programa SPEKTAKLI U CINESTARU koji već treću godinu za redom donose najveća kulturna događanja u svoje multilpekse čime pop, rock i klasičnu glazbu te najbolje svjetske koncertne, operne i  balete izvedbe čine dostupne svima.

dokumentarni dokumentarni film blitz cinestar Bruce Springsteen Springsteen and i


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?