Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

"Sonja i bik" na vrhu domaćeg box officea

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 14.12.2012. / Izvor: HAVC "Sonja i bik" na vrhu domaćeg box officea

Romantična komedija Vlatke Vorkapić Sonja i bik zauzela je prvo mjesto domaćeg box officea u proteklome tjednu. Film je dosad pogledalo 31 222 gledatelja, a u prva dva tjedna kinodistribucije ostvario je prihod od 849.224 kuna!

U svom drugom tjednu prikazivanja po broju gledatelja nadmašio je animiranu epsku avanturu Pet legendi (The Rise of the Guardians) kao i futuristički triler Atlas oblaka u režiji Toma Tykwera i tandema Wachowski, koji je u kinodistribuciju krenuo u istom tjednu. Svjetski tinejdžerski hit Sumrak saga: Praskozorje (u 4. tjednu kinodistribucije) nalazi se tri mjesta ispod Sonje i bika.

Sonja i bik: Trailer

Podsjetimo, redateljski prvijenac Vlatke Vorkapić ostvario je najbolje kino otvaranje hrvatskog filma u posljednjih deset godina prema box office rezultatima s prihodom od čak 301.975 kuna.

Ovi rezultati me jako vesele i lijepo je vidjeti da je film koji je tako dugo čekao na realizaciju tako dobro prihvaćen od strane publike. Pozivam sve one koji još nisu gledali 'Sonju i bika' da dođu pogledati film

- izjavila je redateljica Vlatka Vorkapić.

BIKOMANIJA je zahvatila Hrvatsku! Obožavatelji koji nas zovu nakon 'Sonje i bika' raspituju se za 'Svećenikovu djecu'. Iz jedne osnovne škole maloprije su zvali zbog termina otvaranja 'Zagonetnog dječaka'. Sretna nam nova 2013. - godna domaćeg filma!

- izjavio je Hrvoje Hribar, ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra.

Sonja i bik komedija je o dvoje mladih ljudi oprečnih svjetonazora iz različitih sredina čije se sudbine, uz pomoć bika Garonje, isprepletu. Ante (Goran Bogdan) je vlaj iz Dalmatinske zagore, sin organizatora borbi bikova i vješti prodavač osiguranja. Poznat je po svojoj moći uvjeravanja. Sonja (Judita Franković) je Zagrepčanka, zagrižena aktivistica u borbi za životinjska prava.

Komediju godine - ljubavnu priču Sonje i Ante, uz neizostavan doprinos nezaboravnog bika Garonje, ne propustite u kinima diljem Hrvatske!

box office havc Hrvoje Hribar Vlatka Vorkapić Sonja i bik


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?