Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Službeno objavljen novi trailer za "One Direction: This is Us"

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 27.06.2013. / Autor: Moj Film Službeno objavljen novi trailer za "One Direction: This is Us"

O popularnosti skupine One Direction u svijetu ne treba trošiti puno riječi. Dovoljno je reći da se radi o trenutno najslušanijoj glazbenoj grupi koja je u roku od samo dvije godine izdala dva albuma i prodala ih u preko 8 milijuna primjeraka. Skupina One Direction također je upisana i u Guinessovu knjigu rekorda kao prvi bend iz Velike Britanije koji je uspio doći direktno na prvu poziciju američke Billboard ljestvice sa svojim albumom "Up All Night".

Za točno dva mjeseca, krajem kolovoza, u Cineplexx i CineStar kina dolaze One Direction sa svojim glazbeno-filmskim spektaklom - "One Direction: This is Us". Radi se o dokumentarno-koncertnom prikazu u kojem će gledatelji i obožavatelji saznati sve o podrijetlu petorice članova benda - od njihovih samih početaka i organizacije sa Simonom Cowellom nakon njihovog nastupa na X-Factoru, međusobnog upoznavanja obitelji, istraživanja vlastitih snova pa sve do megalomanskog uspona do samog vrha glazbene estrade.

One Direction: This is usOne Direction: This is us (2013)This is usredatelj: Morgan Spurlockuloge: Harry Styles, Niall Horan, Zayn MalikViše informacija o filmu »5.0

U najnovijoj kino najavi, koju smo se potrudili odmah i titlati, možete se uvjeriti kakav nas spoj spektakla, iznenađenja i emocija čeka dok se skupa s Niallom, Liamom, Harryjem, Zaynom i Louisom upuštamo u avanturu i istražujemo na koji se način mladići i njihove obitelji nose s uspjehom i slavom.

Film "One Direction: This is Us" u hrvatska kina stiže 29. kolovoza!

Cinestar 3D continental film dokumentarni trailer cineplexx one direction this is us one direction this is us up all night


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?