Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Sezona vjenčanja je počela!

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 17.04.2013. / Autor: Moj Film Sezona vjenčanja je počela!

Od četvrtka, 18.4., u hrvatskim kinima diljem zemlje igra britanska romantična komedija Dajem im godinu (I give it a year). Lepršava komedija govori što se dešava kada se ugase svjetla I pojede svadbena torta, kako zapravo izgleda prva godina braka.

Otkad su se sreli na partiju, ambciozna Nat i pisac u usponu Josh, neizrecivo su sretni usprkos svojim različitostima. Njihovo je vjenčanje bajka, no obitelj, prijatelji pa čak i svećenik nisu sigurni da će oni trajati. Joshova bivša Chloe i Natin zgodni američki klijent Guy mogli bi postati atraktivne alternative. Približava se prva godišnjica, hoće li je oni dočekati skupa?

Dajem im godinu: Trailer

Film dolazi od autora hitova Zapravo ljubav, Dnevnik Bridget Jones te Borata. Naslovne uloge tumače zvijezda Mentalista - Simon Baker te Rose Byrne i Anna Faris.

Diane Keaton Robert De Niro i Susan Sarandon organiziraju Vjenčanje godine

Amanda Seyfried i Ben Barnes sigurno će imati Vjenčanje godine. Mladi, lijepi i perspektivni, može li im išta poremetiti planove savršenog vjenčanja? Ako su organizatori Diane Keaton, Robert De Niro i Susan Sarandon, neke "sitnice" će ipak iskrsnuti. Tu je i gorljivi katolički svećenik, kojeg tumači Robin Willliams, a njemu se moraju priznati baš sve tajne. Pogledajte trailer romantične komedije sezone.

Vjenčanje godine: Trailer

Film u kinima gledajte od 1. svibnja, pretpremijerno na projekcijama od 27. travnja.

Kad djeveruše prolupaju

Noć prije nego li se njihova stara prijateljica koju su u srednjoš školi ismijavale udaje, tri drske djeveruše su u potrazi za malo zabave. Dražesna Becky se udaje za zgodnog Dalea a preostale članice školske klike priredit će joj razuzdanu djevojačku večer u Velikoj jabuci. Regan je ambiciozna djeveruša koja se živa jede što se ne udaje prva, Gena je naoko sarkastična kučka no zapravo romantičarka dok je Katie tek ljepotica sklona uživanju. Večer iz pakla započinje!

Djeveruše pod gasom: Trailer

Film Djeveruše pod gasom u kinima pogledajte od 23. svibnja

komedija Romantika romkom djeveruše pod gasom Bachelorette dajem i godinu i give it a year vjenčanje godine the big wedding


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?