Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Rogata komedija 'Sonja i bik' krajem studenog stiže na domaća kino platna!

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 05.11.2012. / Autor: Moj Film Rogata komedija 'Sonja i bik' krajem studenog stiže na domaća kino platna!

Komedija "Sonja i bik", prvi dugometražni igrani film redateljice Vlatke Vorkapić, od 29. studenog kreće u kino distribuciju diljem Hrvatske. Realiziran u produkciji Interfilma i u koprodukciji s Hrvatskom radiotelevizijom, na ovogodišnjem Festivalu igranog filma u Puli ovjenčan je trima nagradama: Vlatka Vorkapić Zlatnom Arenom za najbolji scenarij, Slavica Šnur za kostimografiju te Stanko Kovačić, Damir Martinović i Ivanka Mazurkijević za glazbu.

Sonja i bik: Trailer

"Sonja i bik" je vesela ljubavna priča smještena u milje borbi bikova čiji su glavni akteri zagrebačka aktivistica za prava životinja Sonja i sin organizatora bikijada Ante. Ovaj romantično-komični par glume Judita Franković i Goran Bogdan, dok u ostalim ulogama nastupaju Dejan Aćimović, Ivo Gregurević, Elvis Bošnjak, Barbara Prpić, Mila Elegović, Zlatan Zuhrić Zuhra i mnogi drugi.

Sonja i bik: Trailer 2

Jesu li borbe bikova tradicija ili okrutna zabava?  Hoće li se borbe bikova uskoro u Hrvatskoj moći gledati samo na filmu? Izglasavanje Zakona o zabrani borbi životinja pokreće sve strane na akciju. U Zagrebu se održava protestni skup u kojem glavnu riječ ima mlada aktivistica Sonja. Stanovnici malog mjesta u Dalmatinskoj zagori iznervirani su Sonjinim kritikama na račun borbi bikova. Pada i oklada da Sonja neće imati hrabrosti stati pred bika za kojeg se tako angažira. Izazov Sonji nosi Ante, sin glavnog organizatora borbi bikova, spretni manipulator u prodaji osiguranja. Ova oklada izaziva niz zapleta i neobičnih komičnih situacija za glavni trojac - Sonju, Antu i Garonju...

Zagrebačka premijera filma 'Sonja i bik' održat će se 27. studenog u multipleksu Cinestar Zagreb - Branimir Centar, već slijedeći dan, 28. studenog, film će premijerno biti prikazan u Splitu, dok u redovnu distribuciju film kreće 29. studenog.

komedija blitz Ivo Gregurević Dejan Aćimović mila elegović Goran Bogdan Vlatka Vorkapić Sonja i bik judita franković interfilm Elvis Bošnjak Barbara Prpić Zlatan Zuhrić Zuhra


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?