Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Riddick poklanja majice

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 12.09.2013. / Autor: Moj Film Riddick poklanja majice

Vin Diesel filmom Riddick vraća se ulozi antijunaka i traženog bjegunca koja ga je proslavila u prva dva nastavka Pitch Black i The Chronicles of Riddick.  Zloglasnog Riddicka ostavili smo nakon što je postao Lord Maršal Nekromongera. Mada mu je svijet pod nogama - bezbrojne žene i neograničena moć - ovaj stranac u stranoj zemlji osjeća dosadu i nemir. Kad sazna da zapovjednik Vaako (Karl Urban) zna gdje je Furya, davno izgubljeni planet Riddickovog naroda, njegova želja da nađe dom nadjačava svu suzdržanost koju osjeća prema Vaakou. S par lojalnih vojnika Riddick uzima brod i napušta sigurno utočište.

Riddick: Trailer

Nakon slijetanja na ono što bi trebao biti njegov domicilni planet - spaljeni i naizgled beživotni svijet - biva prevaren i ostavljen da umre. Na izmaku snaga, shvaća da su ga godine moći oslabjele i otupjele, no osjeća kako se bude njegove urođene sposobnosti i instinkti dok se bori s predatorima ubojitijima od ičega s čim se ijedan čovjek dotad susreo. No jedini način za bijeg s tog užasnog mjesta još je opasniji od ostanka: mora aktivirati signal i privući plaćenike koji vrlo brzo dolaze u potrazi za svojim ulovom.  Prvim brodom stiže nova, još ubojitija i nasilnija vrsta plaćenika, a vodi ih sadist Santana (Jordi Mollà) dok ih u pokornosti drži Diaz (Dave Bautista).  Tu su i Luna (Nolan Gerard Funk), Vargas (Conrad Pla), Nunez (Noah Danby), Rubio (Neil Napier) i Falco (Danny Blanco Hall), te njihova zarobljenica (Keri Lynn Hilson) stalno izložena njihovoj okrutnosti.

Nagradna igra

Do 16. rujna točno odgovori na postavljeno pitanje i imaš priliku osvojiti jendu od 5 Riddick majica. Dobitnike objavljujemo najkasnije 19. rujna.

Objava dobitnika - 19.09.2013.

Riddick majicu osvojili su:

  • Nikolina Bračko, Lepoglava
  • Kresimir Lovric,  Požega
  • Marija Balog, Našice
  • Matko Ferenčić (Kolarević), Zagreb
  • Maja Loborec, Sveti Ivan Zelina

Čestitke sretnim dobitnicima!

Vin Diesel nagradna igra majice blitz Riddick nagradnjača


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?