Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Propali glumac gradonačelnik Beograda?!

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 13.11.2013. / Autor: Moj Film Propali glumac gradonačelnik Beograda?!

Da, i to je moguće! Rob Stewart, nekad popularni glumac televizijske trash serije "Tropska vrućina" u Srbiji je postao glavna zvijezda! Njegova popularnost u Srbiji otišla je posljednjih nekoliko dana toliko daleko da je naslovnice tamošnjih novina i raznih internetskih portala preplavila vijest u kojem nemali broj ljudi zagovara njegovu kandidaturu za gradonačelnika Beograda!

Nekoć poznati kanadski glumac Rob Stewart nakon 20 godina u poslu dolazi u situaciju da opet mora živjeti kod svojih roditelja. Igrom slučaja na Facebooku otkriva da je on još uvijek nevjerojatno popularan... u Srbiji. Nemajući pametnijeg posla, odlučuje otputovati u tu balkansku državu da bi utvrdio o čemu se zapravo radi. Robova davno zaboravljena glavna uloga, Nicka Slaughtera - detektiva s konjskim repom iz američke televizijske serije "Tropska vrućina" - daleko je najpopularnija serija u povijesti srpske televizije. Ali, stvar postaje još bizarnija... Stewart saznaje za prosvjede koje su studenti organizirali protiv bivšeg srpskog diktatora Slobodana Miloševića te da je lik Nicka Slaughtera postao simbol slobode i demokracije za taj pokret koji je naposlijetku doveo do Miloševićevog pada...

Slaughter Nicka za predsjednika: Trailer

Film "Slaughtera Nicka za predsjednika" premijerno se prikazao u kinu Cineplexx Centar Kaptol u sklopu sedme po redu revije dobrog filma - MAXtv Filmomanije. Od četvrtka, 21. studenog ovaj dobitnik nagrade na Zagreb Film Festivalu kreće u redovnu kino distribuciju, a hoćeš li Nick Slaughter zbilja postati novi gradonačelnik Beograda samo će vrijeme pokazati.

continental film dokumenarni slaughter nick slaughter nicka za predsjednika rob stewart


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?