Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Prometej - niste vidjeli sve, ima toga još

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 16.06.2012. / Piše: Mladen Šagovac Prometej - niste vidjeli sve, ima toga još

Prometej još uvijek tjera obožavatelje Alien franšize da se žderu oko brojnih nedorečenosti i misterija koje zazivaju brojna daljnja pitanja vezana uz priču koja je trebala odgovoriti na neka pitanja potaknuta prvim filmom franšize započete prije više od trideset godina.

Sada se pojavila nova slika iz filma koja pripada izbrisanoj sceni, odnosno izbrisanoj sekvenci s početka filma. Riječ je o sceni u kojoj blijedi humanoid stoji pored vodopada sa sebe skida plašt i ispija sadržaj malog kontejnera koji će izazvati njegovu smrt, ubrzano potpuno raspadanje i osipanje ostataka u rijeku. Dok kino verzija prikazuje usamljenog humanoida, fotografija koja je procurila u javnost, pokazuje (vjerojatno sekvencu koja prethodi ritualnom samoubojstvu) da iza njega stoji još jedna figura. Ridley Scott je već potvrdio da će Blu-ray izdanje filma imati oko 20-30 minuta izbrisanih scena, ali uz napomenu da je kino verzija točno ono što je htio te da će izbačene scene biti prezentirane isključivo kroz Posebne dodatke.

Prometej

"Fundamentalno ovo što sad gledate je Direktor's cut" - opisao je Scott kino verziju filma Prometej te nadodao, - "biti će još pola sata materijala na Izborniku jer zagriženi filmofili obožavaju vidjeti kako je nešto snimljeno, kako je snimanje postavljeno, kao i odbačene dijelove. Zato sve što je brisano ide na Izbornik." - zaključuje slavni redatelj.

Alien Ridley Scott blu ray Prometheus Prometej


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?