Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Pripremite se za prvi hrvatski YouTube film

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 09.05.2012. / Autor: Moj Film Pripremite se za prvi hrvatski YouTube film

Upravo je završilo snimanje prvog hrvatskog YouTube filma s Jelenom Perčin i Vladmirom Tintorom u glavnim ulogama. Riječ je o nezavisnoj produkciji koja se sukladno svjetskom filmskom trendu, koji je inagurirao hvaljeni filmski redatelj i producent Ridley Scott, želi poslužiti upravo YouTubeom kao jednim od kanala distribucije. Tomu pak ide u prilog i univerzalna tematika filma koja će biti razumljiva ljudima iz cijeloga svijeta.

Naime, u ovoj urbanoj ljubavnoj priči pod naslovom „Priprema“ (eng. Setup), Jelena Perčin kao famme fatale osvaja scrce mladoga činovnika kojega tumači Vladimir Tintor. On joj se želi približiti na osobit način, no hoće li uspjeti osvojiti srce žene koja mrzi sve muškarce od kada je njezin sponzor odlučio ostati sa suprugom, gledatelji će saznati kroz niz komičnih, ljubavnih, tragičnih i prije svega realnih situacija. Film pritom pokušava potaknuti pitanje živi li suvremeni čovjek otuđen u svijetu ili ipak postoji nada za ostvarivanje istinskih osjećaja i sreće.

Priprema: prvi hrvatski YouTube film

Scenarij koji je okupio cjelokupnu filmsku ekipu potpisuju Miro Škugor i Alen Matušin, a režije se prihvatio Saša Dodik. U filmu će se također koristiti glazba i fotomaterijali Gorana Barea i Majki. Film je snimio Jerko Ban, a u ostalim ulogama na filmu debitiraju Zrinka Majstorović i Matija Repar. Filozofski fakultet Družbe Isusove u Zagrebu također je prepoznao projekt te stavio na raspolaganje prostorije Fakulteta.

Trenutno je u tijeku post-produkcija, a premijera se predviđa za kraj petog odnosno početak šestog mjeseca ove godine.

hrvatski film YouTube Setup Majke Jelena Perčin priprema vladimir tintor miro škugor alen matušin saša dodik goran bare zrinka majstorović matija repar


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?