Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Poklanjamo ulaznice za film "Legende u Vegasu"

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 08.11.2013. / Autor: Moj Film Poklanjamo ulaznice za film "Legende u Vegasu"

Četiri legendarna dobitnika Oskara koji zajedno imaju 6 osvojenih zlatnih kipića i 9 nominacija, glumili su u filmovima koji su zaradili više od 16 milijardi dolara, a sada po prviputa nastupaju na velikom platnu u filmu Legende u Vegasu.

Sam (Kline) živi na Floridi, izgubljen je jer se prerano povukao u mirovinu. Archie (Freeman) se dosađuje u New Jerseyju dok ga gnjavi previše zašti­tnički nastrojen sin. Paddy (De Niro) tuguje za preminulom suprugom u svom stanu u Brooklynu. Iz njihove rutine trgne ih iznenadni telefonski po­ziv Billyja (Douglas) bogatog odvjetnika iz Malibua koji je napokon zapro­sio svoju djevojku. Odluče se sastati u Las Vegasu kako bi primjereno proslavili momačku večer. Ali jednom kad vesela četvroka dođe u Grad grijeha postane jasno da to NIJE Vegas njihove mladosti.

Nagradna igra

Točno odgovori na postavljeno pitanje i imaš priliku osvojiti 3x2 ulaznice za kino projekciju filma "Legende u Vegasu" u CineStar kinu po izboru.

Objava dobitnika - 12.11.2013.

Po dvije ulaznice za kino projekciju filma "Legende u Vegasu" osvojili su:

Nataša Prislin (CineStar Arena IMAX® (Arena centar)), Matea Bošnjak (CineStar Osijek (Portanova centar)) i  Ivana Lapov (CineStar Šibenik (Dalmare centar)). Ulaznice se mogu preuzeti na blagajni kina uz prethodnu rezervaciju. Nisu prenosive na drugo ime i moguće ih je iskoristiti do 21. studenog.

Uživajte u filmu!

Cinestar nagradna igra Morgan Freeman Robert de Niro ulaznice kino ulaznice Michael Douglas nagradnjača Kevin Kline legende u vegasu


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (1)

barakuda 12.11.2013. u 15:21:16 Puno hvala na kartama,uljepšali ste mi dan:)
Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?