Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Poklanjamo ulaznice za "Beskrajnu ljubav" u CineStaru

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 14.02.2014. / Autor: Moj Film Poklanjamo ulaznice za "Beskrajnu ljubav" u CineStaru

Nema ničeg snažnijeg ni nerazumnijeg niti nas išta može toliko obuzeti koli­ko uzbuđenje koje je sastavni dio prve ljubavi. To je bezvremenska tema o kojoj je pisao još i Shakespeare, ali koja je i danas aktualna jer predstavlja prekretnicu u životu svakog čovjeka, u svakoj generaciji. Ovog Valentinova jedan će se par boriti protiv svega što stoji na putu upravo jedne takve ljubavi!  Film je snimljen prema hit knjizi Scotta Spencera, a scenarij za Beskrajnu ljubav napisali su Shana Feste i Joshua Sefran, najpoz­natiji po svom radu na Tračerici (Gossip Girl).
 
Shana Feste ujedno je i redateljica, a jednom je prilikom izjavila:

Željela sam režirati ovaj film jer sam htjela stvoriti suvremenu ljubavnu priču. Od­mah me privukla ideja o zaljubljivanju, hrabrosti i tome da je ljubav najvažnija. Predivno je imati mogućnost takvu poruku prenijeti stotinama tisuća ljudi. Cilj mi je bio prikazati intenzitet i strast prve ljubavi, i to u svakom kadru filma. Željela sam da ovo bude priča sa sretnim završetkom, da naši likovi pobijede i da ljubav pobijedi. Željela sam reći da stvarna ljub­av, vaša prva ljubav, može biti najmoćnija.

U filmu Beskrajna ljubav glume Alex Pettyfer i Gabriella Wilde. Oni su David Elliot, karizmatični mladić, i Jade Butterfield, djevojka iz visokog društva, čije međusobne simpatije prerastu u ljubavnu vezu koju njihovi roditelji pokušavaju spriječiti. Iako se između njih nalazi dubok jaz klasnih razlika, gravitacijska sila koja ih privlači ne može se poreći niti zaustaviti.

Beskrajna ljubav: Trailer
 
Nakon mature u Jade, djevojku koja ima bezbroj mogućnosti u budućnosti, zaljubljuje se David, mladić iz radničke obitelji s problematičnom prošlošću. Njezin otac, opsjednut kontrolom, staje na put njihovoj romantičnoj vezi i pokušava ju udaljiti od njega, dok njena majka podržava žar koji se rasplamsao među mladima. S druge strane, Davidov otac savjetuje mu da bude silno oprezan. Tijekom nezaboravnog ljeta dvoje mladih usprotivit će se logici i dopustiti da njihova strast odredi njihovu zajedničku budućnost…

Nagradna igra

Točno odgovori na postavljeno pitanje i imaš priliku provesti Valentinovo sa voljenom osobom u CineStar kinu po izboru. Poklanjamo 3x2 ulaznice!

Napomena: Dobitnike objavljujemo danas, a ulaznice se mogu podići na blagajni kina nakon objave dobitnika, uz prethodnu rezervaciju. Ulaznice možete iskoristiti do 19. veljače.

Objava dobitnika

Po dvije ulaznice za film "Beskrajna ljubav" osvojili su:

  • Monika Ribičić - CineStar Split (Joker centar)
  • Barbara Mendas - CineStar Varaždin (Lumini centar)
  • Sanja Miljević - CineStar Zagreb (Branimir centar)

Čestitke sretnim dobitnicama!

Cinestar Valentinovo Dan zaljubljenih nagradna igra nagradnjača Beskrajna ljubav Endless Love


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?