Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Pogledajte teaser trailer za prvi hrvatski YouTube film - Priprema

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 28.05.2012. / Autor: Moj Film Pogledajte teaser trailer za prvi hrvatski YouTube film - Priprema

Upravo je objavljen teaser trailer prvog hrvatskog YouTube filma Priprema (Setup).

U ovoj urbanoj ljubavnoj priči Jelena Perčin kao famme fatale osvaja scrce mladoga činovnika kojega tumači Vladimir Tintor. On joj se želi približiti na osobit način, no hoće li uspjeti osvojiti srce žene koja mrzi sve muškarce od kada je njezin sponzor odlučio ostati sa suprugom, gledatelji će saznati kroz niz komičnih, ljubavnih, tragičnih i prije svega realnih situacija. Film pritom pokušava potaknuti pitanje živi li suvremeni čovjek otuđen u svijetu ili ipak postoji nada za ostvarivanje istinskih osjećaja i sreće.

Priprema: Teaser trailer

Riječ je o nezavisnoj produkciji koja se sukladno svjetskom filmskom trendu, koji je inagurirao hvaljeni filmski redatelj i producent Ridley Scott, želi poslužiti upravo YouTubeom kao jednim od kanala distribucije. Tomu pak ide u prilog i univerzalna tematika filma koja će biti razumljiva ljudima iz cijeloga svijeta.

Scenarij koji je okupio cjelokupnu filmsku ekipu potpisuju Miro Škugor i Alen Matušin, a režije se prihvatio Saša Dodik. U filmu će se također koristiti glazba i fotomaterijali Gorana Barea i Majki. Film je snimio Jerko Ban, a u ostalim ulogama na filmu debitiraju Zrinka Majstorović i Matija Repar.

Službena stranica filma "Priprema" na Facebook-u

hrvatski film YouTube Setup Majke Jelena Perčin priprema vladimir tintor miro škugor alen matušin saša dodik goran bare zrinka majstorović matija repar


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?