Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Pogledajte "Spomenik Michaelu Jacksonu"

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 13.11.2014. / Autor: Moj Film Pogledajte "Spomenik Michaelu Jacksonu"

Marko je vječiti sanjar koji se nalazi pred razvodom od Ljubinke koja odlučuje napustiti i njega i umirući mali srpski gradić u kojem žive. Kako se u isto vrijeme s glavnog trga gradića uklanja spomenik iz doba socijalizma, Marko dolazi na ideju spasiti gradić, ali i zadržati ljubav svoga života tako što će na mjestu nekadašnjeg komunističkog spomenika podići spomenik nikome drugome već - Michaelu Jacksonu! MJ je upravo objavio odlazak na povratničku turneju što Marko iskorištava i počne uvjeravati svoje najbliže prijatelje da mu pomognu u njegovoj ideji. Međutim, gradonačelnik Dragan ima drugačije planove i uskoro će iskoristiti nacionalističku skupinu "Čista Srbija" kako bi pokušao srušiti Markove snove...

Ovo je kratak opis radnje nadolazeće srpske hit komedije "Spomenik Michaelu Jacksonu" koji se od danas (13. studenog) započinje prikazivati ekskluzivno u Cineplexx kinima. Glavne uloge u filmu su ostvarili Boris Milivojević, Nataša Tapušković, Branislav Trifunović, Toni Mihajlovski, Ljubomir Bandović, Mirjana Karanović i Dragan Bjelogrlić. Upravo potonji glumi najboljeg Markovog prijatelja koji će skupa s njim pokušati podići spomenik najvećoj glazbenoj pop zvijezdi svih vremena.

Trailer - Spomenik Michaelu Jacksonu

Redatelj filma je Darko Lungulov, hvaljeni režiser koji je sa svojim prethodnim filmom "Tamo i ovde" (Here and There) osvojio čak osam nagrada na raznim međunarodnim filmskim festivalima diljem svijeta. Film "Spomenik Michaelu Jacksonu" već se započeo prikazivati u srpskim kinima gdje je postao trenutačni kino hit.

Nagradna igra

Nakon što odgledate kino najavu za ovaj sigurni kino hit, pokušajte točno odgovoriti na nagradno pitanje (do 17. studenog) i osvojite 5x2 kino ulaznice koje možete iskoristiti u Cineplexx kinima i na taj način provjerite hoće li Marko (Milivojević) skupa sa svojim prijateljem Dušanom (Bjelogrlić) uspjeti dići spomenik Michaelu Jacksonu.

Srpski Film trailer Michael Jackson cineplexx kino ulaznice Dragan Bjelogrlić besplatne ulaznice spomenik michaelu jacksonu boris milivojević čista srbija


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?