Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Počelo odbrojavanje do akcijskog blockbustera godine

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 15.04.2013. / Autor: Moj Film Počelo odbrojavanje do akcijskog blockbustera godine

Filmski spektakl "Iron Man 3" u hrvatska kina stiže punih 8 dana ranije nego u američka!

Iron Man se vratio! Treći nastavak super-popularne filmske franšize za točno 10 dana započet će svoj kino život, a među prvim državama koje će prikazivati novu avanturu ovog neuništivog Marvelovog junaka je Hrvatska! Naime, u zagrebačkom IMAX-u, multipleksima Cineplexx i CineStar te u ostalim gradovima „Iron Man 3“ započet će se prikazivati čak 8 dana ranije nego što će se to dogoditi u SAD-u!

Iron Main 3: Trailer

Krenula pretprodaja kinoulaznica u multipleksima Cineplexx i CineStar!

Od danas je u multipleksima Cineplexx i CineStar započela pretprodaja kinoulaznica za sve one koji ne mogu dočekati novi nastavak akcijskog serijala neuništivog Marvelovog junaka, ali također i za sve one koji na vrijeme žele osigurati što bolja mjesta u dvoranama spomenutih kina. Oba multipleksa za prvi dan prikazivanja organizirali su posebne projekcije u sklopu kojih najbrži kupci kinoulaznica mogu osvojiti vrijedne nagrade, a o kojima se više može saznati na njihovim službenim stranicama.

Službena hrvatska stranica filma

Na internetskoj stranici Tportal.hr pokrenuta je službena hrvatska web stranica filma (ironman3.tportal.hr), a sve najnovije informacije vezane uz „Iron Man 3“ mogu se pratiti i na Facebook fan stranici Continental filma -  službenog distributera ovog akcijskog mega-blockbustera (facebook.com/ContinentalFilm).

Iron Man 3: Prilog o snimanju filma

Od danas je dostupan i prvi prilog o snimanju filma „Iron Man 3“ u kojem glavna glumačka postava na čelu s Robertom Downeyjem Jr.-om govori o svojim iskustvima i razmišljanjima tijekom snimanja trećeg nastavka.

O Filmu

U filmu Iron Man 3 briljantni industrijalist Tony Stark/Iron Man suočava se s neprijateljem koji ne poznaje granice. Nakon što neprijatelj u potpunosti uništi Starkov osobni život, on kreće u sudbonosnu potragu za odgovornima. Na svakom koraku avanture njegova hrabrost biti će testirana, a kada se nađe prislonjen uza zid, Stark će morati preživjeti koristeći svoje vlastite inovacije, osloniti se na svoju ingenioznost i instinkte kako bi zaštitio one koji su mu najbliži. Dok se bori za vlastiti povratak, Stark otkriva odgovor na pitanje koje ga je potajno proganjalo: čini li čovjek odijelo ili odijelo čini čovjeka?

Cinestar kino Iron man imax Iron Man 3 cineplexx blockbuster pretprodaja


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?