Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Pingvini iz "Madagaskara" kreću na svoj vlastiti put

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 31.03.2011. / Piše: Katarina Starčević Pingvini iz "Madagaskara" kreću na svoj vlastiti put

Baš kao što je to učinio Mačak u čizmama (Puss), i pingvini iz Madagaskara odlaze u svoj vlastiti film! Stručna četvorka, uvijek trezvena u opasnim situacijama (haha) i uvijek puna rješenja različitih problema snimit će film u kojem će napokon oni biti glavne zvijezde!

Rico, Kowalski, Private i Skipper kreću u novu pustolovinu, i to sasvim zasluženo. Iako nisu u prvome planu u filmovima Madagaskar, svakako nisu ostali nezapaženi. Čak naprotiv, stekli su popriličnu popularnost svojim vratolomijama i humorom, te je snimljen i kratki film Pingvini s Madagaskara u božićnoj avanturi. A također "glume" i u animiranoj seriji The Penguins of Madagascar, koja je sada već u drugoj sezoni, a nakon Spužva Boba, oni su drugi najgledaniji crtić (2-11 godina)!

Za scenarij filma će se pobrinuti ljudi iza MaksimUma, Alan Schoolcraft i Brent Simons. Koja će ih sad neprilika zadesiti i kako će ju riješiti, vidjet ćemo!

animirani Madagaskar Madagascar katarina starčević Pingvini s Madagaskara u božićnoj avanturi Penguins of Madagascar


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?