Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

'Pan: Putovanje u Nigdjezemsku': Nova verzija Petra Pana sve bliža premijeri

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 23.09.2015. / Piše: Blitz 'Pan: Putovanje u Nigdjezemsku': Nova verzija Petra Pana sve bliža premijeri

Pan Putovanje u NigdjezemskuPan Putovanje u Nigdjezemsku (2015)Panredatelj: Joe Wrightuloge: Cara Delevingne, Rooney Mara, Amanda SeyfriedViše informacija o filmu »5.5

Producent filmova Harryja Pottera donosi nam 'Pan: Putovanje u Nigdjezemsku', potpuno novu pustolovinu koja govori o počecima najdražih likova iz priče koju je stvorila J.M. Barrie.

Peter je nestašan dvanaestogodišnjak neodoljiva buntovničkog poriva koji mu ne pomaže u mračnom londonskom sirotištu u kojemu provodi život.  No jedne potpuno nevjerojatne noći, Peter duhom odlazi u čarobnu zemlju pirata, ratnika i vila, zvanu Nigdjezemska. U toj će zemlji pokušati pronaći svoje mjesto, a doživjet će najnevjerojatnije avanture i preživjeti borbe na život ili smrt, usput tražeći istinu o svojoj majci koja ga je davno ostavila. Nakon što se udruži sa novim prijateljima kako bi pobijedio okrutnog pirata, Peter otkriva svoju sudbinu - postati herojem koji će zauvijek ostati zapamćen kao Petar Pan.

Putovanje u Nigdjezemsku: Trailer

Joe Wright, proslavljeni redatelj (Anna Karenina, Atonement, Pride & Prejudice) zaslužan je za režiju ove fantastične obiteljske avanture, a sjajne uloge ostvarili su Hugh Jackman kao Kuka, Rooney Mara kao Tigrica Lily te Levi Miller kao Petar Pan. Predivna Cara Delevingne također se pojavljuje u filmu u ulozi koju vam prepuštamo da otkrijete 8. listopada, kada film stiže u kina u Blitz film i video distribuciji.

Rooney Mara Hugh Jackman Joe Wright petar pan pan Cara Delevingne Putovanje u Nigdjezemsku Levi Miller JM Barrie


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?